Καλό Μεσημεράκι: Ο Στέφανος «εισέβαλε» στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

«Με τη Μαριάννα το κλικ έγινε πριν μπούμε στο σπίτι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Ο Στέφανος «εισέβαλε» στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο μεγάλος νικητής του House of Fame, «εισέβαλε» στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τη σχέση του με τη Μαριάννα καθώς και για την καριέρα που ετοιμάζεται να ξεκινήσει στο τραγούδι.

Οι δηλώσεις του Στέφανου στο Καλό Μεσημεράκι

«Προσπαθώ να προσαρμοστώ λίγο έξω. Έχω καψούρα με το τραγούδι από τη μέρα που είδα τον Σάκη Ρουβά στο Shake it. Μετά είδα και τον Παντελή Παντελίδη στα 15 μου κατέληξα ότι μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι.

Πέρασα από οντισιόν για να μπω στην Ακαδημία και τραγούδησα ένα ακυκλοφόρητο του Παντελίδη και το "Ψωμί της ξενιτιάς". Στο καΐκι στο Γύθειο, όταν βγάζαμε τα ψάρια ακούγαμε ραδιόφωνο και έτσι κόλλησα με το τραγούδι.

Θέλω τα τραγούδια που θα λέω να τα ακούς και να ερωτεύεσαι. Με τη Μαριάννα το κλικ έγινε πριν ξεκινήσουμε. Ήμασταν στο κτίριο της παραγωγής μας έβαζαν μικρόφωνα, και εκεί έβλεπε αυτά τα γαλάζια μάτια. Είμαστε ακόμα μαζί με τη Μαριάννα.

Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω το επίθετό μου» δήλωσε με χιούμορ. «Δεν έχουμε μιλήσει με τον κ. Αρσενάκο για το όνομα», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος.

Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή, Στέφανου Πιτσίνιαγκα

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή House of Fame, κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την νίκη του στον τελικό του μουσικού show.

«Το τραγούδι αυτή την εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολο και μου ερχόταν η εικόνα του πρώτου live και δεν ένιωθα όμορφα μέσα μου. Ήταν ψυχολογικό το θέμα με έφερνε πίσω στο παρελθόν. Στον τελικό τα παιδιά με βοήθησαν πάρα πολύ ειδικά ο Γιάννης και ο Άρης. Δεν υπήρχε θέμα ανταγωνισμού μέσα στο παιχνίδι, ήταν πιο πολύ συναγωνισμός κοιτάγαμε να είναι ο εαυτός μας καλύτερος… Την πρώτη ημέρα πριν μπω στο σπίτι, βλέπαμε τις φωτογραφίες των άλλων και όταν είδα τον Γιάννη, είπα αυτός θα είναι ο μεγάλος μου ανταγωνιστής», δήλωσε αρχικά.

«Ήταν πολύ καλό αυτό που είχα με την Μαριάννα μέσα, θέλαμε να γινόμαστε καλύτεροι για να παραμείνουμε και οι δύο μαζί. Μόνο δύναμη μου έδινε, όταν έφυγε όμως ήταν πολύ τρανταχτό και ξύπνησα την επόμενη ημέρα και έβλεπα την φιγούρα της στο σπίτι ενώ δεν υπήρχε. Αν είχαμε μια δύσκολη ημέρα το συζητάγαμε και είχαμε ο ένας τον άλλον. Για το ύφος της Μαριάννας έφταιγε το μακιγιάζ γιατί βαφόταν πολύ. Από το πρώτο βράδυ που την είδα μου άρεσε, αλλά ήθελα να δω αν άρεσε σε κάποιον άλλον. Αν την ήθελα άλλος θα την διεκδικούσα μέχρι τέλος».