Στέλιος Χανταμπάκης για το Survivor: «Δεν βάρεσα κανέναν, δεν έβρισα κανέναν»

«Έκανα πολλές πλάκες, όπως το μαγιό με την Ειρήνη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στέλιος Χανταμπάκης για το Survivor: «Δεν βάρεσα κανέναν, δεν έβρισα κανέναν»

Το πρωί της Τρίτης, ο Στέλιος Χανταμπάκης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Happy Day και μέσα σε όλα μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor.

Το γνωστό μοντέλο είχε συζητηθεί αρκετά όταν συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης λόγω της «προκλητικής» του συμπεριφοράς, κυρίως προς τον Ντάνο, -δείτε εδώ ποια είναι η σχέση τους σήμερα-. και με αφορμή αυτό, αναφέρθηκε και στο θέμα της εικόνας του που βγήκε προς τα έξω.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη

«Όσοι δουλεύουμε στην τηλεόραση ψάχνουμε αυτό που θα πουλήσει. Οπότε, ας πρόσεχα κι εγώ λίγο κι ας ήμουν πιο μετρημένος. Θα μπορούσα να μη μιλάω για όλα τα θέματα, να κάνω μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Εγώ δεν είχα καταλάβει ότι αυτό είναι τροφή για ριάλιτι. Όταν βγήκα από το παιχνίδι δεν μπορούσα να μιλήσω για τίποτα.

Όχι γιατί είχα κάποια ρήτρα, απλά δεν θα πίστευε κανείς τίποτα, θα έλεγαν “τώρα προστατεύεις την εικόνα σου”. Έκανα πολλές πλάκες, οι πλάκες μπορεί να χρησιμοποιηθούν όπως θέλουν, όπως το μαγιό με την Ειρήνη.

Δεν με έβριζε όλος ο κόσμος. Εγώ ένιωσα πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο, δεν ήρθε κανείς μπροστά μου να μου πει κάτι, να με βρίσει. Νομίζω ότι είναι άδικο να παίρνουν τόσο μεγάλη διάσταση κάποια πράγματα. Δεν ζήσαμε όλο αυτό που παρουσιάστηκε έξω. Καλώς ή κακώς την πλήρωσα εγώ. Δεν μίλησε κανένας άλλος για τίποτα. Δεν βάρεσα κανέναν, δεν έβρισα κανέναν, δεν με έβρισε κανένας, δεν σκοτωθήκαμε».

Στέλιος Χανταμπάκης για το survivor

Ο Στέλιος Χανταμπάκης σχολιάζει τους παίκτες του Survivor 4

Ο Στέλιος Χανταμπάκης που κάποτε είχε απασχολήσει με την δική του συμμετοχή στο Survivor, φέτος βρίσκεται στην θέση του τηλεθεατή και παρακολουθεί τις εξελίξεις, όπως όλοι.

Το πρωί της Πέμπτης προβλήθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην οποία εξέφρασε την γνώμη του για τα φετινά πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στον Άγιο Δομίνικο.

Επίσης, σχολίασε και τον Γιώργο Ασημακόπουλο αναφέροντας πως με την συμπεριφορά του προσπαθεί να κάνει τους άλλους να γελάνε αλλά και πολλούς άλλους. Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο...