Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Διονυσία Κουκίου: Πενθεί για τον χαμό του πρώην συντρόφου της, Τάσου Μπερδέση

Η ανάρτησή της στα social media

Διονυσία Κουκίου: Πενθεί για τον χαμό του πρώην συντρόφου της, Τάσου Μπερδέση
News 01.06.2021 12:57
Από Youweekly Team

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο μετά την στυγερή δολοφονία του Τάσου Μπερδέση, του νικητή του Survival Secret, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι πένθημες αναρτήσεις έχουν πνίξει το διαδίκτυο. Η σύντροφός του σας αποκαλύψαμε νωρίτερα πως είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο, στην προσωπική του ζωή ο Τάσος Μπερδέσης υπήρξε για πολλά χρόνια ζευγάρι με το γνωστό μοντέλο και πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου.

Η τότε αναφορά του Τάσου Μπερδέση στην Διονυσία Κουκίου

«Είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Η Διονυσία ήταν 17 χρόνων και εγώ 22 όταν την πρωτοείδα στην Πάτρα. Ήταν Πάσχα, στον Επιτάφιο. Αλλά ζευγάρι γίναμε έπειτα από έναν χρόνο. Μέσω ενός κοινού μας γνωστού της ζήτησα να βγούμε ραντεβού, το οποίο συνέβη έπειτα από σχεδόν τέσσερις μήνες. Εκείνος με είχε προειδοποιήσει ότι η Διονυσία είναι δύσκολος άνθρωπος για να μιλήσει σε κάποιον. Ήταν μικρή και τσαούσα. Θυμάμαι, του είχα πει «χαίρομαι, γιατί μαθαίνουμε από τα δύσκολα». Η Διονυσία θέλει έναν ειδικό τρόπο στην προσέγγιση, αλλά πλέον την ξέρω απέξω και ανακατωτά» έλεγε το 2016 για τη γνωριμία τους που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα ο Τάσος Μπερδέσης.

«Χωρίσαμε αρκετές φορές. Ασυμφωνία χαρακτήρων ο βασικός λόγος. Όταν πήγα για Σταρ Ελλάς, ήμασταν χωρισμένοι. Αλλά ποτέ δεν σταματήσαμε να βλεπόμαστε. Τα ξαναφτιάξαμε το 2013. Και μαζί να μην είμαστε, ο Τάσος θα υπάρχει πάντα στη ζωή μου. Τον νιώθω οικογένειά μου πια. Έχουμε μεγαλώσει μαζί. Είμαστε 11 χρόνια μαζί, με διαλείμματα» είχε αναφέρει η Διονυσία Κουκίου.

Η τελευταία μπορεί να έχει χωρίσει εδώ και χρόνια από τον Τάσο Μπερδέση και να έχει προχωρήσει τη ζωή της, ωστόσο θρηνεί τον χαμό του πρώην αγαπημένου της.

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά τη δολοφονία του Τάσου Μπερδέση, η Διονυσία Κουκίου ενημέρωσε τους πελάτες της ότι το κατάστημά της θα είναι κλειστό λόγω πένθους.

Με τον Τάσο Μπερδέση σχεδίαζαν άλλωστε να παντρευτούν, αλλά η σχέση τους έληξε άδοξα την τελευταία στιγμή πριν τον γάμο.

Η ανάρτηση της Διονυσίας Κουκίου

Διονυσία Κουκίου Τάσος Μπερδέσης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δολοφονία Μπερδέση: Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του

Γιώργος Μανίκας: Θρηνεί για τον Τάσο Μπερδέση - "Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ αδερφέ μου!"

Share