Μαρία Ηλιάκη: Το μήνυμα που έστειλε σε άτομο του Πρωινού μετά τη γέννηση της

«Μου έστειλε στο μήνυμα πως...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Ηλιάκη: Το μήνυμα που έστειλε σε άτομο του Πρωινού μετά τη γέννηση της

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο το μεσημέρι της Δευτέρας η Μαρία Ηλιάκη, η οποία λίγο μετά την γέννηση της, έστειλε μήνυμα στον Τάσο Τεργιάκη.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο Στέλιος Μανουσάκης έγιναν γονείς για πρώτη φορά και η χαρά τους είναι απερίγραπτη.

Το πρωί της Τρίτης, η Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό ευχήθηκε δημόσια στην Μαρία Ηλιάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μαράκι μου να σας ζήσει. Να είναι γερή, τυχερή και ευτυχισμένη».

Αμέσως μετά, τον λόγο πήγε ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με την Μαρία μέσω μηνυμάτων: «3 κιλά και 500 γραμμάρια μου έστειλε στο μήνυμα πως γεννήθηκε το κοριτσάκι τους. Δε ξέρει ακόμη σε ποιον μοιάζει. Έτσι μου έγραψε. Χθες το μεσημέρι γέννησε στη Ζυρίχη, στην κλινική που εργάζεται και ο σύντροφός της».

Τα πρώτα λόγια του αγαπημένου της Μαρίας Ηλιάκη μετά την γέννηση της κόρης του

Η όμορφη παρουσιάστρια έγινε για πρώτη φορά μαμά και γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, στη Ζυρίχη.

Ο αγαπημένος της, Στέλιος, συνδέθηκε ζωντάνα το το πρωί της Τρίτης στους Κου Κου και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με τον ερχομό του παιδιού τους.

«Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες.

Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είναι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό» είπε, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Μανουσάκης.