Νίκος Μουτσινάς: Οι ευχές του στην Μαρία Ηλιάκη - «Να σου ζήσει κορίτσι μου, όλα τα καλά εύχομαι»

Στον αέρα της εκπομπής του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς: Οι ευχές του στην Μαρία Ηλιάκη - «Να σου ζήσει κορίτσι μου, όλα τα καλά εύχομαι»

Μαμά για πρώτη φορά έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας η Μαρία Ηλιάκη, για την οποία φυσικά έστειλε τις ευχές της κι ο Νίκος Μουτσινάς.

Η όμορφη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της, Στέλιος Μανουσάκης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίες.

Το μεσημέρι της Τρίτης, κατά την διάρκεια της εκπομπής του, Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στο ευτυχές αυτό συμβάν με τον ίδιο να στέλνει τις πιο γλυκές ευχές.

Οι ευχές του Νίκου Μουτσινά στην Μαρία Ηλιάκη

Η Βάνια λοιπόν ενημέρωσε τον Νίκο με breaking news για την γέννα και ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Γέννησε ρε, γέννησε η Μαρία! Μαρία, να σου ζήσει κορίτσι μου, όλα τα καλά εύχομαι. Μόνο καλά, μπράβο, τι ωραία!».

Νίκος Μουτσινάς οι ευχές του στην Μαρία Ηλιάκη

Τα πρώτα λόγια του αγαπημένου της Μαρίας Ηλιάκη, Στέλιου Μανουσάκη, μετά την γέννηση της κόρης του

Η όμορφη παρουσιάστρια έγινε για πρώτη φορά μαμά και γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, στη Ζυρίχη.

Ο αγαπημένος της, Στέλιος, συνδέθηκε ζωντάνα το το πρωί της Τρίτης στους Κου Κου και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με τον ερχομό του παιδιού τους.

«Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες.

Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είναι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό» είπε, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Μανουσάκης.