Ελένη Φουρέιρα: Η αποστομωτική απάντηση στο παραλήρημα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Την έβαλε στη θέση της για τα καλά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Η αποστομωτική απάντηση στο παραλήρημα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο θέλησε να απαντήσει η Ελένη Φουρέιρα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά το αδιανόητο παραλήρημα για τα δικά της πρότυπα ομορφιάς και τις "νοσηρές μειοψηφίες" που... τολμούν να έχουν κυτταρίτιδα και πανάδες στο σώμα τους.

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να μη δώσει κι άλλη δημοσιότητα στην πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας και έτσι αντί να ανεβάσει το βίντεό της στο Instagram της, ανέβασε μία δική της αρετουσάριστη φωτογραφία στην οποία φαίνονται τα σημάδια στο σώμα της και γράφει πόσο πολύ τα αγαπάει.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

«Αγαπώ το σώμα μου! Αγαπώ τις ραγάδες μου. Αγαπώ την κυτταρίτιδά μου. Είμαι γυναίκα», έγραψε πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Φουρέιρα.

Ελένη Φουρέιρα Λατινοπούλου

«Στο κρατικό κανάλι δεν πίστεψαν την Φουρέιρα για την Eurovision! Δεν ξέρω αν ήταν η καταγωγή της»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Ενώ, μεταξύ άλλων μίλησε για την Ελένη Φουρέιρα, αλλά και για την συνεργασία Βίσση - Βανδή.

«Είναι ένας άνθρωπος, που το 2011, μου πρότεινε να κάνουμε την Panik. Πίστεψε σε μένα, γιατί εγώ δεν πίστευα και μου άλλαξε τη ζωή. Μου άνοιξε έναν ορίζοντα που δεν πίστευα ότι έχω. Δεν παίζει το οικονομικό backround πάντα ρόλο, πίστεψε σε μένα. Η Εριέττα Κούρκουλου είναι εκείνη που με γνώρισε. Ο Πάρης δεν έχει επέμβει ποτέ στον τομέα μου. Κάνουμε κάτι ισότιμα και είναι πολύ διακριτικός. Με έχει ξεμπλοκάρει και βοηθήσει σε πολλά θέματα, παρά τις δουλειές του είναι γνώστης. Όταν ξεκινήσαμε την Paniκ εκείνος επέλεξε το λογότυπο. Ήταν σοφή επιλογή», είπε αρχικά για την Panik και τον Πάρι Κασιδόκωστα.

«Τη γνώρισα την περίοδο που ήταν στις Mystique. Η Ελένη είναι πιο πιστός καλλιτέχνης που έχω. Μεγαλώσαμε μαζί. Χαίρομαι πολύ για την επιτυχία του γιατί πραγματικά το αξίζει. Αν εγώ δουλεύω πολύ, εκείνος δουλεύει πάρα πολύ. Υπήρχαν στιγμές που δεν κοιμόταν. Αυτό που θαυμάζω είναι η εξυπνάδα του, είναι από τους πιο ευφυής ανθρώπους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη Eurovision και βγαίνει η βαθμολογία, ήμασταν στην 5η θέση και περίμενα μια στήριξη και μου λέει “πρώτη θα βγεις”. Όταν τελείωσε κλαίγαμε μαζί. Σε ευχαριστώ για ότι έχεις κάνει για μένα».

«Πιστεύαμε ότι ταιριάζει στη Eurovision. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με το κρατικό κανάλι της Ελλάδας αλλά δεν ήθελαν, δεν πίστευαν, δεν είδαν το όραμά μας. Δεν ξέρω αν ήταν η καταγωγή της. Όλα περνάνε από το μυαλό μου, η ιστορία όμως έδειξε. Η Ελένη βγήκε με την Κύπρο που δεν ήταν φαβορί, χωρίς συμμαχίες και καταφέραμε και ευχαριστώ στο ΡΙΚ που πίστεψαν και τους αποδείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Η εξομολόγηση για την συνεργασία Βίσση Βανδή

«Ήταν ιδέα του Νίκου Κοκλώνη. Όταν μου το είπε γέλασα. Είπα “ποιος μπλέκει;”. Γέλασα αλλά εκείνος επέμενε. Μου λέει κάνε μια κρούση, τελικά τα καταφέραμε. Εφόσον έγινε το τηλεοπτικό είπαμε να το συνεχίσουμε δισκογραφικά και σε ζωντανές εμφανίσεις. Το θέμα είναι να μπορέσουν οι συνθήκες να μας αφήσουν να το κάνουμε. Μπορεί να βγάλουν και δύο τραγούδια μαζί. Θα είναι υπέροχη συνεργασία. Ήμουν ειλικρινής και με τις δύο, δεν είχε εκπλήξεις. Δεν είχαν βρεθεί στην εταιρεία, ήταν στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη και μετά στο stage. Δεν βρίσκονταν ποτέ στα πάρτι».