Ιατρόπουλος: Πήγε στο The 2night με μπλε μαλλιά - «Τα έβαψα γιατί θα κάνω διαφημιστική καμπάνια με...»

Αδιανόητο περιστατικό! Έπος...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιατρόπουλος: Πήγε στο The 2night με μπλε μαλλιά - «Τα έβαψα γιατί θα κάνω διαφημιστική καμπάνια με...»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μετά την αποχώρηση του από την Φάρμα, η οποία στεναχώρησε αρκετούς τηλεθεατές μιας και ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι. Αφού λοιπόν, επέστρεψε στην καθημερινότητα του, αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά του μπλε.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στην Φάρμα, αλλά και στον Στράτο Τζώρτζογλου. «Έκανα ό,τι μπορούσα για να διατηρήσω τις ισορροπίες στη Φάρμα. Μπήκα με πολύ μεγάλη χαρά, γιατί ήταν και η εποχή κατάλληλη, αφού δεν κάναμε τίποτα, πέρασα δύσκολα αλλά και ωραία, είμαι ευγνώμων. Δεν είχα στρατηγική, είχα μια πολιτική απέναντι στους ανθρώπους, δεν ήθελα να έχω εκρήξεις και κακές συμπεριφορές, το πολέμησα μέσα μου. Το είδα σαν δουλειά», είπε αρχικά. «Ο Στράτος Τζώρτζογλου διασκέδασε αφάνταστα, αν και πήρε λίγο παραπάνω στα σοβαρά το παιχνίδι. Είναι ένας εξαιρετικά καλός και άκακος άνθρωπος», συνέχισε.

H αποκάλυψη του Μιχάλη Ιατρόπουλου για την απόφαση να βάψει μπλε τα μαλλιά του

«Έβαψα τα μαλλιά μου μπλε γιατί θα κάνω μια διαφημιστική καμπάνια για το μαγαζί με water sports που ετοιμάζω με τον κουμπάρο μου στα Χανιά. Θα συνεργαστώ άλλη μια φορά με τον κουμπάρο μου. Είμαι δάσκαλος σκι από το 1995. Έχουμε αγοράσει κάποια σκάφη, τα οποία κάνουν ημερήσιες εκδρομές και έχουμε και τα θαλάσσια σπορ Για έξι μήνες κάθε χρόνο θα είμαι εκεί», ανέφερε.

Η εξομολόγηση για την σύντροφό του και την κόρη του: «Η σύντροφός μου με συγκινεί γιατί αντιλαμβάνεται την ανάγκη μου και ελπίζω σε λίγα χρόνια να έρθει και η Κατερίνα κοντά μου. Θα πηγαινοέρχεται και την ευγνωμονώ για τη συμπαράσταση και την ενθάρρυνση στο εγχείρημα που είναι όνειρο ζωής και κατάφερα να το κάνω». Όσον αφορά την κόρη του «Η Μαρίκα, εκτός του ότι παντρεύτηκε ένα εξαιρετικό παιδί και μου χάρισε την εγγονή μου, τη Χριστίνα, κάνει τη δική της επιχειρηματική προσπάθεια με ένα κατάστημα με αξεσουάρ και ρούχα που κατασκευάζονται στην Ελλάδα».

Η ανάρτηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος λοιπόν, μια ημέρα μετά την προβολή της αποχώρησης του από την Φάρμα, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

O αγαπημένος ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του από το παιχνίδι, όπου ήταν αγκαλιά με τον Κώστα Γκρέκα και ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν.