Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Παύλος Χάππιλος για Λατινοπούλου: «Νομίζω ότι ο μόνος αρμόδιος κριτής του τι είναι φυσικό είναι η ίδια η φύση»

«Αν εκ φύσεως γεννιέται ένα παιδί γκέι, τρανς, whatever, δεν υπάρχει συζήτηση»

Παύλος Χάππιλος για Λατινοπούλου: «Νομίζω ότι ο μόνος αρμόδιος κριτής του τι είναι φυσικό είναι η ίδια η φύση»
News 02.06.2021 13:50
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Παύλος Χάππιλος απάντησε με ένα αποστομωτικό βίντεο στο παραλήρημα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, μετά το σάλο που προκάλεσε με τις δηλώσεις της.

Η νεαρή πολιτεύτρια δήλωσε την ενόχληση της αναφορικά με.. τις αξύριστες μασχάλες, τα αξύριστα πόδια των γυναικών, αλλά και τη γυναικεία φύση των αντρών.

«Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και ο,τιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους» λέει η ίδια, προσθέτοντας ότι «νιώθει άβολα, αισθάνεται ντροπή και απεχθάνεται να βλέπει τέτοιου είδους φωτογραφίες ως γυναίκα (...)

Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι άσχημο» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Παύλος Χάππιλος θέλησε να απαντήσει δημόσια στην Αφροδίτη Λατινοπούλου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram

Η ανάρτηση του Παύλου Χάππιλου για την Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Θεωρώ σημαντικό βίντεο που εκφράζουν επίτηδες οπισθοδρομικές απόψεις, με σκοπό να γίνουν viral, να απαντώνται με τον ίδιο τρόπο έτσι ώστε να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στην οποιαδήποτε πλατφόρμα. Κανείς δεν προσπαθεί να σου επιβάλλει πρότυπα ομορφιάς, αντιθέτως εσύ προσπαθείς να επιβάλλεις τα δικά σου πρότυπα ομορφιάς.

Το τι επιλέγει να κάνει μια γυναίκα με το σώμα της είναι καθαρά δική της υπόθεση και δε νομίζω ότι σε επηρεάζει τόσο πολύ για να βγεις και να είσαι τόσο θυμωμένη, για κάτι που πραγματικά δεν σε επηρεάζει. Επίσης θα ήθελα γενικότερα να αφήσουμε τους όρους "φύση", "φυσικός" κ.ο.κ. στη φύση.

Νομίζω ότι ο μόνος αρμόδιος κριτής του τι είναι φυσικό είναι η ίδια η φύση και αν εκ φύσεως μια γυναίκα έχει τρίχες στη μασχάλη, δεν υπάρχει συζήτηση. Εάν εκ φύσεως μια γυναίκα έχει τρίχες στα χέρια, δεν υπάρχει συζήτηση. Αν εκ φύσεως γεννιέται ένα παιδί γκέι, τρανς, whatever, δεν υπάρχει συζήτηση. Δεν θα κρίνεις εσύ τι είναι φυσικό, τι όχι. Δεν μπορώ να καταλάβω όλη αυτή την επίθεση, μια τόσο ωραία μέρα αρχή του καλοκαιριού.

Κάτι άλλο δεν μπορούσες να κάνεις σήμερα; Αν έχεις οποιαδήποτε απορία Αφροδίτη μου, εδώ είμαι, πάρε με να μιλήσουμε, να τα λύσουμε, γιατί θεωρώ ότι έχεις κάποιες -ας το πούμε- διαστρεβλωμένες απόψεις».

Η αποστομωτική ανάρτηση της εταιρείας Veet μετά το βίντεό της

"Για μας είσαι «στην τρίχα» όταν είσαι ο εαυτός σου. Αποτριχώσου μόνο αν το θέλεις, όταν το θέλεις. Η επιλογή είναι δική σου!", έγραψαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο instagram.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Ο Θωμάς Ζάμπρας τρολάρει το viral βίντεο της περί τριχόπτωσης

Ελένη Φουρέιρα: Η αποστομωτική απάντηση στο παραλήρημα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Share