Μαρία Ηλιάκη: Η νέα τρυφερή ανάρτηση με την κορούλα της

Υπέροχο στιγμιότυπο με το μωράκι της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Ηλιάκη: Η νέα τρυφερή ανάρτηση με την κορούλα της

Τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της περνάει η αγαπημένη Μαρία Ηλιάκη, η οποία πριν από λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υπέροχο κοριτσάκι που ολοκλήρωσε την οικογένειά της με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Η παρουσιάστρια προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάθε λεπτό που περνάει μαζί με την μικρή της και πριν από λίγο αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το χεράκι της κορούλας της.

«Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες.

Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είναι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό» είπε, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Μανουσάκης για την γέννηση του παιδιού του.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη

Μαρία Ηλιάκη παιδί

Το μήνυμα που έστειλε σε άτομο του Πρωινού μετά τη γέννηση της

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο το μεσημέρι της Δευτέρας η Μαρία Ηλιάκη, η οποία λίγο μετά την γέννηση της, έστειλε μήνυμα στον Τάσο Τεργιάκη.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο Στέλιος Μανουσάκης έγιναν γονείς για πρώτη φορά και η χαρά τους είναι απερίγραπτη.

Το πρωί της Τρίτης, η Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό ευχήθηκε δημόσια στην Μαρία Ηλιάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μαράκι μου να σας ζήσει. Να είναι γερή, τυχερή και ευτυχισμένη».

Αμέσως μετά, τον λόγο πήγε ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με την Μαρία μέσω μηνυμάτων: «3 κιλά και 500 γραμμάρια μου έστειλε στο μήνυμα πως γεννήθηκε το κοριτσάκι τους. Δε ξέρει ακόμη σε ποιον μοιάζει. Έτσι μου έγραψε. Χθες το μεσημέρι γέννησε στη Ζυρίχη, στην κλινική που εργάζεται και ο σύντροφός της».