Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη: «Λατινοπούλου άκου κάτι...»

Η οργισμένη ανάρτησή της μετά το παραλήρημα για τα «πρότυπα ομορφιάς»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη: «Λατινοπούλου άκου κάτι...»

Με δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά το παραλήρημά της για τα «σωστά πρότυπα ομορφιάς».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το πρόσωπό της χωρίς ρετούς και χωρίς φίλτρα και εξηγεί μερικά... βασικά για την γυναικεία ομορφιά.

Οι αναρτήσεις της Ελεονώρας Μελέτη για την Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Λατινοπούλου, άκου κάτι… οι πανάδες που τις αποκαλείς “αντιαισθητικές” λέγονται επιστημονικά μελάγχρωση και έχουν παθολογικά αίτια, συχνά νόσους ή τις αποκτά μια γυναίκα δώρο από την εγκυμοσύνη. Βγαίνουν παντού. Εμένα βγήκαν στο κούτελο και στο άνω χείλος. Κοινώς όταν με δει ο ήλιος, ναι έχω μουστάκι!

Αλλά μάντεψε. Εμένα δεν με ενοχλούν τελικά, ούτε τον άντρα μου… κάτι τύπισσες σαν εσένα ενοχλούν… δεν άκουσα τι λες στο βίντεο σου. Σταμάτησα όταν άκουσα να λες πως φωτογραφίζουμε κάποιες γυναίκες “ό,τι αντιαισθητικό έχουμε πάνω μας”. Πάρε, λοιπόν, τις αντιαισθητικές πανάδες μου. Ορόσημο για τη γέννηση της κόρης μου!», έγραψε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ελεονώρα Μελέτη Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Νομίζω ότι ο μόνος αρμόδιος κριτής του τι είναι φυσικό είναι η ίδια η φύση»

Ο Παύλος Χάππιλος απάντησε με ένα αποστομωτικό βίντεο στο παραλήρημα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, μετά το σάλο που προκάλεσε με τις δηλώσεις της.

Η νεαρή πολιτεύτρια δήλωσε την ενόχληση της αναφορικά με.. τις αξύριστες μασχάλες, τα αξύριστα πόδια των γυναικών, αλλά και τη γυναικεία φύση των αντρών.

«Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και ο,τιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους» λέει η ίδια, προσθέτοντας ότι «νιώθει άβολα, αισθάνεται ντροπή και απεχθάνεται να βλέπει τέτοιου είδους φωτογραφίες ως γυναίκα (...)

Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι άσχημο» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Παύλος Χάππιλος θέλησε να απαντήσει δημόσια στην Αφροδίτη Λατινοπούλου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram

«Θεωρώ σημαντικό βίντεο που εκφράζουν επίτηδες οπισθοδρομικές απόψεις, με σκοπό να γίνουν viral, να απαντώνται με τον ίδιο τρόπο έτσι ώστε να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στην οποιαδήποτε πλατφόρμα. Κανείς δεν προσπαθεί να σου επιβάλλει πρότυπα ομορφιάς, αντιθέτως εσύ προσπαθείς να επιβάλλεις τα δικά σου πρότυπα ομορφιάς.

Το τι επιλέγει να κάνει μια γυναίκα με το σώμα της είναι καθαρά δική της υπόθεση και δε νομίζω ότι σε επηρεάζει τόσο πολύ για να βγεις και να είσαι τόσο θυμωμένη, για κάτι που πραγματικά δεν σε επηρεάζει. Επίσης θα ήθελα γενικότερα να αφήσουμε τους όρους "φύση", "φυσικός" κ.ο.κ. στη φύση.

Νομίζω ότι ο μόνος αρμόδιος κριτής του τι είναι φυσικό είναι η ίδια η φύση και αν εκ φύσεως μια γυναίκα έχει τρίχες στη μασχάλη, δεν υπάρχει συζήτηση. Εάν εκ φύσεως μια γυναίκα έχει τρίχες στα χέρια, δεν υπάρχει συζήτηση. Αν εκ φύσεως γεννιέται ένα παιδί γκέι, τρανς, whatever, δεν υπάρχει συζήτηση. Δεν θα κρίνεις εσύ τι είναι φυσικό, τι όχι. Δεν μπορώ να καταλάβω όλη αυτή την επίθεση, μια τόσο ωραία μέρα αρχή του καλοκαιριού.

Κάτι άλλο δεν μπορούσες να κάνεις σήμερα; Αν έχεις οποιαδήποτε απορία Αφροδίτη μου, εδώ είμαι, πάρε με να μιλήσουμε, να τα λύσουμε, γιατί θεωρώ ότι έχεις κάποιες -ας το πούμε- διαστρεβλωμένες απόψεις».