Τάσος Μπερδέσης: Σε άσχημη κατάσταση η μητέρα του στο τρισάγιό του

Ανείπωτη θλίψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τάσος Μπερδέσης: Σε άσχημη κατάσταση η μητέρα του στο τρισάγιό του

Το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε τρισάγιο για τον θάνατο του Τάσου Μπερδέση, με τη μητέρα του να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση για τον ξαφνικό χαμό του γιου της.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων του συνεχίζεται ενώ την ίδια στιγμή συγγενείς και φίλοι προσπαθούν να διαχειριστούν όλα όσα έγιναν.

Εικόνες από το τρισάγιο του Τάσου Μπερδέση

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και η Κωνσταντίνα Τσεγγενέ, σήμερα Τετάρτη έγινε τρισάγιο για τις τρεις ημέρες από το θάνατο του Τάσου Μπερδέση. Τραγική φιγούρα η μητέρα του άτυχου πυγμάχου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς φωνάζοντας το όνομα του παιδιού της.

Η ανάρτηση της πρώην συντρόφου του Τάσου Μπερδέση

Στην προσωπική του ζωή ο Τάσος Μπερδέσης υπήρξε για πολλά χρόνια ζευγάρι με το γνωστό μοντέλο και πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου.

«Είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Η Διονυσία ήταν 17 χρόνων και εγώ 22 όταν την πρωτοείδα στην Πάτρα. Ήταν Πάσχα, στον Επιτάφιο. Αλλά ζευγάρι γίναμε έπειτα από έναν χρόνο. Μέσω ενός κοινού μας γνωστού της ζήτησα να βγούμε ραντεβού, το οποίο συνέβη έπειτα από σχεδόν τέσσερις μήνες. Εκείνος με είχε προειδοποιήσει ότι η Διονυσία είναι δύσκολος άνθρωπος για να μιλήσει σε κάποιον. Ήταν μικρή και τσαούσα. Θυμάμαι, του είχα πει «χαίρομαι, γιατί μαθαίνουμε από τα δύσκολα». Η Διονυσία θέλει έναν ειδικό τρόπο στην προσέγγιση, αλλά πλέον την ξέρω απέξω και ανακατωτά» έλεγε το 2016 για τη γνωριμία τους που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα ο Τάσος Μπερδέσης.

«Χωρίσαμε αρκετές φορές. Ασυμφωνία χαρακτήρων ο βασικός λόγος. Όταν πήγα για Σταρ Ελλάς, ήμασταν χωρισμένοι. Αλλά ποτέ δεν σταματήσαμε να βλεπόμαστε. Τα ξαναφτιάξαμε το 2013. Και μαζί να μην είμαστε, ο Τάσος θα υπάρχει πάντα στη ζωή μου. Τον νιώθω οικογένειά μου πια. Έχουμε μεγαλώσει μαζί. Είμαστε 11 χρόνια μαζί, με διαλείμματα» είχε αναφέρει η Διονυσία Κουκίου.

Η τελευταία μπορεί να έχει χωρίσει εδώ και χρόνια από τον Τάσο Μπερδέση και να έχει προχωρήσει τη ζωή της, ωστόσο θρηνεί τον χαμό του πρώην αγαπημένου της.

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά τη δολοφονία του Τάσου Μπερδέση, η Διονυσία Κουκίου ενημέρωσε τους πελάτες της ότι το κατάστημά της θα είναι κλειστό λόγω πένθους.

Με τον Τάσο Μπερδέση σχεδίαζαν άλλωστε να παντρευτούν, αλλά η σχέση τους έληξε άδοξα την τελευταία στιγμή πριν τον γάμο.

Διονυσία Κουκίου Τάσος Μπερδέσης