Ξέσπασε η Μίνα Αρναούτη: «Αν είμαι πλούσια δε μπορώ να αξιώσω αποζημίωση από τροχαίο;»

Έξαλλη με το μήνυμα που έλαβε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Μίνα Αρναούτη: «Αν είμαι πλούσια δε μπορώ να αξιώσω αποζημίωση από τροχαίο;»

Με δύο αναρτήσεις που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μίνα Αρναούτη με αφορμή ένα μήνυμα που της έστειλε ένας διαδικτυακός της φίλος για την αποζημίωση από το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη.

«Διάβασα ότι δε μπορείτε να πληρώσετε την επιδικασθείσα αποζημίωση γιατί δεν εργάζεσθε. Βλέπω όμως το αντίθετο», της έγραψε χαρακτηριστικά ο follower της ως απάντηση σε ένα insta story που έβαλε.

Το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη

Μπορώ να την πληρώσω. Είμαι πλούσια. Αν είμαι πλούσια δε μπορώ να αξιώσω αποζημίωση από τροχαίο; Μόνο οι φτωχοί χτυπάνε και πονάνε και δεν δουλεύουν εξαιτίας τραυματισμού; Μήπως δηλαδή αν χτυπήσεις πλούσιο τη βγάζεις καθαρή… κι αν χτυπήσεις φτωχό πληρώνεις; Δεν καταλαβαίνω κύριε τι θέλετε από τη ζωή μου;”.

Τα καθημερινά μου προβλήματα πλέον. Επίσης αυτός βλέπει από τις φωτογραφίες μου το αντίθετο… Δηλαδή δείχνω πλούσια;”, σχολίασε η Μίνα Αρναούτη.

Εγώ προσωπικά δε θέλω τίποτα από εσάς! Οι αγωγές σας με βάζουν σε σκέψεις! Μπορώ να σκέφτομαι βέβαια; Και επίσης οι αναρτήσεις σας δείχνουν ότι είστε καλά στην υγεία σας!”, συνέχισε ο ακόλουθους της Μίνας Αρναούτη με την νεαρή κοπέλα να του απαντά:

Ε τότε γιατί μάζευα χαρτιά από χειρουργεία για το δικαστήριο και δεν πήγα 30 φωτογραφίες από το τροχαίο με τα τραύματα να ξεμπερδεύω; Αφού από φωτογραφίες βγαίνουν τα συμπεράσματα”, ήταν το σχόλιό της, ενώ παράλληλα σχολίασε στο Instagram: “Όλα τα βλέπουν απ’ τα σόσιαλ πια! Όλα!”.

Μίνα Αρναούτη Instagram

Μίνα Αρναούτη Παντελής Παντελίδης

«Καταδικάστηκα να πληρώσω στην οικογένεια Παντελίδη περίπου 11.500 ευρώ»

Μέσα από ανάρτηση που έκανε στο Facebook, η Μίνα Αρναούτη ανακοίνωσε πως καταδικάστηκε να πληρώσει την οικογένεια Παντελίδη και συγκεκριμένα να δώσει στο κάθε μέλος της από 2.000 ευρώ πέραν τόκων και δαπανών.

Η νεαρή η οποία την ημέρα του τροχαίου βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και υπέστει την σοβαρότερη ζημιά στην υγεία της, επίσης ανέφερε πως λόγω της αναπηρίας και του τροχαίου δεν έχει να πληρώσει τα χρήματα που της ζητάνε. Μάλιστα, αν δεν πληρώσει αποκάλυψε πως η οικογένεια Παντελίδη έχει το δικαίωμα να της κατασχέσει περιουσιακά στοιχεία.

Μίνα Αρναούτη οικογένεια Παντελίδη δικαστική απόφαση