Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Γιάννης Αϊβάζης: «Πέρασα μία πολύ σπάνια αρρώστια. Ζούσα με τον φόβο μην...»

Η εξομολόγηση από καρδιάς

Γιάννης Αϊβάζης: «Πέρασα μία πολύ σπάνια αρρώστια. Ζούσα με τον φόβο μην...»
News 03.06.2021 09:15
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο ηθοποιός μίλησε για την Μαρία Κορινθίου, εξομολογήθηκε πως στην αρχή είχε αντιρρήσεις να παίξει η κόρη τους Ισμήνη στην τηλεοπτική σειρά Καφέ της Χαράς, ενώ αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε σε παιδική ηλικία.

«Πέρα από το γεγονός ότι είμαστε ένα ζευγάρι ηθοποιών έχουμε πει ότι δεν θα φέρουμε τη δουλεία στο σπίτι. Στο εργασιακό περιβάλλον δεν υπάρχει ο σύζυγος και η σύζυγος, αλλά ο σκηνοθέτης, οι ηθοποιοί και όσοι τον πλαισιώνουν. Πηγαίνοντας όμως στο σπίτι, θέλουμε να ξεκουραστούμε και να μην μεταφέρουμε τα προβλήματά μας. Συμφωνήσαμε με τη Μαρία ότι όλα αυτά τα χρόνια θα προσπαθούμε να μην φέρνουμε τη δουλειά στο σπίτι. Θα το συζητάμε, αλλά δεν θα το αναλύουμε. Αυτός είναι και ένας λόγος που έχουμε μείνει τόσα χρόνια μαζί», αποκάλυψε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Η κόρη μου είναι 13 χρόνων και θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Εγώ είχα κάποιες αναστολές όταν μου το είπαν. Μου το ανακοίνωσαν» και συμπλήρωσε πως η πρώτη του σκέψη ήταν να της πει «όχι»», είπε για την κόρη του.

Η αποκάλυψη του Γιάννη Αϊβάζη για την σπάνια αρρώστια

«Ακόμα θυμάμαι τι συνέβαινε στο νοσοκομείο. Ένα παιδί που περνά πόνο ή βλέπει πράγματα που είναι έξω από τις εικόνες που έχει μεγαλώσει, τις κρατά. Πέρασα μία πολύ σπάνια αρρώστια. Νομίζω με δυνάμωσε και μου δημιούργησε άμυνες.

Δηλαδή δεν μπορώ να κάθομαι και να ακούω τι μπορεί να σχολιάζει ο καθένας. Η ζωή είναι άλλη, δεν με αφορά. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι για εμένα το συγκεκριμένο γιατί δεν το ξέρουν οι γονείς μου αλλά πάντα ζούσα με τον φόβο να μην το ξαναπάθω μέχρι να δούμε τι συμβαίνει. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά γιατί πολλοί άνθρωποι περνούν διάφορα και δεν το ξέρει κανείς. Δεν είναι κάτι κρυφό. Έτυχε και το ανέφερε κάποια στιγμή σε μια συζήτηση» δήλωσε ο ηθοποιός.

«Να ξεβρωμίσει λίγο ο τόπος και να πάμε παραπέρα»

O γνωστός ηθοποιός που πρόσφατα είχε και ένα ατύχημα δήλωσε: «Να περάσουμε όλο αυτό που συμβαίνει με τα κλειστά θέατρα, τις αρρώστιες που πλανώνται γύρω μας και τη βρωμιά που μας κατακλύζει και θα είμαστε καλά. Πάντα θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Να ξεβρωμίσει λίγο ο τόπος και να πάμε παραπέρα».

Και δουλειές έχω χάσει κι από συναδέλφους με περισσότερα χρόνια πορείας, που έχουν μιλήσει για να μην κάνω δουλειές.

Εγώ ήμουν ωστόσο από τους τυχερούς. Ξεκινώντας από το MEGA και το «Κόκκινο Δωμάτιο» μέσα σε 2 επεισόδια έγινα πρωταγωνιστής. Ήταν πολύ πιο δύσκολο και με το παρουσιαστικό που είχα και με το μεγάλο μπαμ που είχα τότε, να μου πει κάποιος κάτι και να προσπαθήσει να με παρασύρει σε κάτι. Σαφώς έχω χάσει πολλές δουλειές όμως. Εμμέσως πλην σαφώς κατανοείς όταν κάποιος προσπαθεί να σου προτείνει κάτι τέτοιο».

Αναφορικά με την Μαρία Κορινθίου είπε: «Δεν θα επέτρεπα να ακουμπήσει κάποιος την Μαρία. Από την πρώτη στιγμή, όποιο και αν ήταν το τίμημα. Γιατί είμαι ένας τέτοιος άνθρωπος, δεν είναι θέμα μαγκιάς, είναι θέμα υπεράσπισης της γυναίκας σου, του σπιτιού σου, της οικογένειάς σου. Έχει συμβεί και το έχω αντιμετωπίσει ανάλογα το συγκεκριμένο περιστατικό. Σαφώς επενέβη με τον δικό μου τρόπο.

Είναι άρρωστο αυτό το πράγμα… Φεύγει από τα όρια της εξυπνάδας και πάει στην βλακεία. Δεν δούλεψε ποτέ με αυτόν τον άνθρωπο. Όταν κάποιος έχει έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο, όταν παύει ο στόχος του εκείνος περιθωριοποιείται. Αλίμονο αν η Μαρία δεν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου με το σκυλάκι της που συγκίνησε το instagram

Καφέ της Χαράς: Μπαίνει στη σειρά η κόρη Κορινθίου - Αϊβάζη! Όλες οι λεπτομέρειες

Share