Γιαννακόπουλου: «Μετά από 3 γέννες στα 43 μου έχω όλα όσα δεν αντέχει η Λατινοπούλου»

Το σχόλιο της βουλευτού του ΚΙΝΑΛ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιαννακόπουλου: «Μετά από 3 γέννες στα 43 μου έχω όλα όσα δεν αντέχει η Λατινοπούλου»

Με ιδιαίτερη σφοδρότητα σχολίασε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακόπουλου το βίντεο περί.... αισθητικής, της πολιτεύτριας της ΝΔ, Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Όπως σημειώνει: «οι δηλώσεις που θα περνούσαν κάποτε στην αφάνεια, δεν γίνονται πια αποδεκτές, αλλά λαμβάνουν τη δέουσα απάντηση, δηλαδή αυτή που αρμόζει σε μία κοινωνία που έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός, αποδέχεται και σέβεται εξίσου όλα τα μέλη της. Αναφέρομαι στην κ. Λατινοπούλου η οποία θεώρησε ότι πρέπει να μας κάνει μαθήματα «ομορφιάς» και προτύπων μέσα από μια ακραία σεξιστική δήλωση, προκαλώντας αγανάκτηση».

Η κ.Γιαννακόπουλου καταλήγει λέγοντας πως, «μετά από τρεις γέννες και στα 43 μου έχω όλα τα χαρακτηριστικά που δεν αντέχει η κυρία Λατινοπούλου, αλλά νιώθω ευγνώμων για το σώμα μου και το αγαπώ έτσι ακριβώς όπως είναι».

Ολόκληρη η δήλωση της Νάντιας Γιαννακόπουλου για την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Νάντια Γιαννακοπούλου για Λατινοπούλου

«Δηλώσεις που θα περνούσαν κάποτε στην αφάνεια, δεν γίνονται πια αποδεκτές, αλλά λαμβάνουν τη δέουσα απάντηση, δηλαδή αυτή που αρμόζει σε μία κοινωνία που έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός, αποδέχεται και σέβεται εξίσου όλα τα μέλη της. Αναφέρομαι στην κ. Λατινοπούλου η οποία θεώρησε ότι πρέπει να μας κάνει μαθήματα «ομορφιάς» και προτύπων μέσα από μια ακραία σεξιστική δήλωση, προκαλώντας αγανάκτηση.

Και τι δεν μας είπε μέσα στο παραλήρημά της. Αρχικά ήταν η τριχοφυΐα των γυναικών, σε σημεία που κατά την ίδια θα έπρεπε να μην υφίσταται , εν συνεχεία ήταν οι ραγάδες, οι πανάδες, η κυτταρίτιδα και ό,τι άλλο προσκρούει στην… υψηλή αισθητική της και της προκαλεί ντροπή».

Το twitter την καταδικάζει την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Σάλος έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα με το βίντεο που πόσταρε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, λίγες μέρες μετά το body shaming στην Έλενα Παπαρίζου, μίλησε με άσχημο τρόπο για γυναίκες που προβάλλουν την τριχοφυΐα, την κυτταρίτιδα ή τις πανάδες τους χωρίς καμία ενοχή. Επί της ουσίας, αναφέρει πως κάθε γυναίκα που... δεν της μοιάζει, θα έπρεπε να ντρέπεται.

Ο κόσμος ξεσηκώθηκε. Άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας σχολίασαν αρνητικά τα όσα ανέφερε στο βίντεο κι εννοείται πως το θέμα έχει και συνέχεια.

Από το μεσημέρι της Τρίτης το όνομά της είναι πρώτο trend στην πλατφόρμα του Twitter με τους χρήστες να την καταδικάζουν!

Τα tweets για την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Λατινοπούλου

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Λατινοπούλου twitter

Λατινοπούλου ποια είναι