Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μου είχε υποσχεθεί ότι θα κάνουμε αφιέρωμα και δεν μου απαντούσε το τηλέφωνο»

Τον έκαψε...

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μου είχε υποσχεθεί ότι θα κάνουμε αφιέρωμα και δεν μου απαντούσε το τηλέφωνο»
News 03.06.2021 22:06
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί της Πέμπτης, ο Βασίλης Παϊτέρης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Σπύρο Παπαδόπουλο και στο αφιέρωμα που του είχε τάξει για την εκπομπή Στην Υγειά μας ρε Παιδιά, λίγο καιρό μετά το τέλος της εκπομπής.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Παϊτέρη για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, πριν από 3-4 χρόνια του είχα μεταφέρει την ιδέα να κάνουμε ένα αφιέρωμα στον Μανώλη Αγγελόπουλο, να φέρουμε όλους τους Ρομά καλλιτέχνες και να κάνουμε μια διαφορετική βραδιά από όλες αυτές που έχει κάνει. Μου υποσχέθηκε ότι θα το κάνουμε. Τρία χρόνια μετά, τον παίρνω τηλέφωνο και δεν μου το σηκώνει. Δεν απάντησε ποτέ», αποκάλυψε ο Βασίλης Παϊτέρης.

Σπύρος Παπαδόπουλος για το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" - «Το θεωρώ μεγάλη απώλεια»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος στην εκπομπή "Δε Γκρανμάδερ", όπου παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανακοίνωση πως το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" κόβεται από τον ΣΚΑΙ και γενικά από την τηλεόραση μετά από 17 χρόνια.

«Ένας καλεσμένος που ήθελα πολύ στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», και δεν ήρθε, είναι ο Σταύρος Ξαρχάκος. Πολύ τον ήθελα. Του είπα κιόλας πως εάν έρθει να κάνουμε ένα διπλό αφιέρωμα, μετά θα μπορούσα να την σταματήσω, αλλά δεν θέλει ο άνθρωπος και το σέβομαι φυσικά. Σέβομαι όποιον δεν θέλει να έρθει γιατί καταλαβαίνω τη δυσκολία του να εμφανίζεσαι στην τηλεόραση. Εγώ δηλαδή δεν μπορώ καθόλου να με φωνάζουν στην τηλεόραση. Τους νιώθω τους ανθρώπους. Το θεωρώ όμως μεγάλη απώλεια».

«Επειδή έχω την παραξενιά ότι δεν θέλω να κάνω αφιέρωμα σε έναν άνθρωπο που είναι δέκα χιλιόμετρα παρακάτω, με βίντεο, θέλω να είναι εκεί. Δεν μπορώ να κάνω αφιέρωμα και να είναι ο Σταύρος στο σπίτι του και να βλέπει την εκπομπή. Θέλω να είναι παρών» πρόσθεσε και συνέχισε. «Ο Μίκης Θεοδωράκης ήρθε τρεις φορές και ίσως στην πρώτη εκπομπή μαζί του δεν πίστευα αυτό που μου συμβαίνει. Πήγαινα στο σπίτι του, μίλαγε με τις ώρες και είναι ποταμός ο Μίκης. Πολλά από όσα άκουσα δεν προβλήθηκαν στην εκπομπή γιατί τι να πρωτοχωρέσει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σπύρος Παπαδόπουλος: Έκπληκτοι στον ΣΚΑΪ με την ανάρτηση για το Στην Υγειά Μας

Κώστας Μπίγαλης: «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πληρώνεται, εμείς δεν πρέπει να πάρουμε κάτι;»

Share