Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αθηνά Οικονομάκου: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει

Περιμένει πώς και πώς να έρθει στον κόσμο η μικρή της

Αθηνά Οικονομάκου: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει
News 03.06.2021 22:46
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μεγάλη αγωνία περιμένει η Αθηνά Οικονομάκου να υποδεχθεί την κορούλα της, η οποία σε λίγο καιρό θα έρθει στον κόσμο. Η αγαπημένη ηθοποιός μάλιστα ανέβασε μερικές νέες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά στιγμιότυπα από τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Πλέον, βρίσκεται ένα βήμα πριν μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την ευτυχισμένη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον αγαπημένο της σύζυγο, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

View this post on Instagram

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Έτσι αντέδρασε ο γιος της, Μάξιμος, όταν του είπαν ότι περιμένει αδερφάκι

Πώς πιστεύετε ότι θα είναι η ζωή με δύο μωράκια;

Είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις σε όλα. Ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν μπορεί να γίνουν όλα στην εντέλεια, οπότε θέτεις προτεραιότητες. Πέρα από την εγκυμοσύνη, που ευτυχώς είναι και αυτή πολύ καλή και δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα από την κλασική κούραση, το βάρος που νιώθεις και την υπνηλία τους πρώτους μήνες, προτεραιότητά μου τώρα είναι, τελειώνοντας τις εκκρεμότητες, να μείνω λίγο σπίτι με τον Μάξιμο, που είναι πια 3 χρονών.

Ανυπομονεί ο Μάξιμος για την άφιξη της μικρής;

Στην αρχή με είχαν συμβουλεύσει να μην του το πω νωρίς, πριν το πεντάμηνο δηλαδή, γιατί θα αρχίσει να ρωτά επίμονα πότε θα έρθει το μωράκι. Αυτό όμως δεν συνέβη στη δική μας περίπτωση. Βεβαίως ρωτάει “πότε θα έρθει να παίζουμε” και μου λέει να… προσέχω, αλλά δεν έχει δείξει κάποια εμμονή. Πολύ ψύχραιμα το περιμένει, χαίρεται και δηλώνει πως αυτός θα το βάζει για ύπνο, θα το ταΐζει και θα του κάνει αγκαλίτσες.

Είναι πολύ τρυφερός και εγώ κινούμαι προς αυτή την κατεύθυνση, προετοιμάζοντάς τον ότι στην αρχή το μωρό θα κλαίει πολύ και θα θέλει την προσοχή μας, ώστε να μη νιώθει και εκείνος πως θα έρθει σε δεύτερη μοίρα. Νομίζω πως θα πάει καλά όλο αυτό, αν και όλα θα φανούν όταν γεννηθεί το μωράκι και, έρθουμε με το καλό στο σπίτι. Σίγουρα θα βγει κάποια ζήλια ή ανταγωνισμός αλλά αυτό είναι αναμενόμενο και απόλυτα υγιές.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αθηνά Οικονομάκου: «Τρέλανε» το διαδίκτυο το νέο βίντεο με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη της έξοδος στην εστίαση μετά από έξι μήνες

Share