Πρωινό: Συγκινημένη η Λίτσα Πατέρα με την έκπληξη των συνεργατών της για τα γενέθλιά της

Το αφιέρωμα για τα 30 χρόνια στην τηλεόραση και το βίντεο με τα εγγόνια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρωινό: Συγκινημένη η Λίτσα Πατέρα με την έκπληξη των συνεργατών της για τα γενέθλιά της

Η Λίτσα Πατέρα, η αγαπημένη αστρολόγος του Πρωινού, έχει σήμερα τα γενέθλιά της και έτσι, οι συνεργάτες της θέλησαν να της κάνουν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη, με ένα βίντεο αφιέρωμα για τα χρόνια της στην τηλεόραση.

Την ίδια στιγμή δέχθηκε ευχές από αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα όπως ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελεονώρα Μελέτη και η Κατερίνα Ζαρίφη αλλά και από τα αγαπημένα της εγγόνια.

Η έκπληξη των συντελεστών του Πρωινού για τα γενέθλια της Λίτσας Πατέρα

«Είναι ό,τι καλύτερο στη ζωή μου τα εγγόνια μου. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Ο καθένας από εμάς κάθε μέρα ας προσπαθεί να δώσει λίγη χαρά στους άλλους. Αυτό γυρίζει πάνω σου.

Πραγματικά όσα χρόνια θυμάμαι, έχω μέσα στη καρδιά μου όλα αυτά τα παιδιά που έχω ζήσει μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Όλες τις παρουσιάστριες. Αυτό και μόνο είναι ευλογία. Τόσο πολύ τους αγαπώ και με αγαπούν. Και βέβαια τα εγγονάκια μου είναι το κάτι άλλο. Φροντίστε να κάνετε εγγονάκια» είπε συγκινημένη η Λίτσα Πατέρα.

Η συνέντευξη της Λίτσας Πατέρα στο Καλό Μεσημεράκι

Το μεσημέρι της Τρίτης, εισέβαλε στο Καλό Μεσημεράκι η Λίτσα Πατέρα, η οποία κάθισε μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Η αγαπημένη αστρολόγος που έκανε και τις προβλέψεις της για τον Μάϊο αναφέρθηκε αρχικά για τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, για την πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης ενώ μίλησε και για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό».

«Είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση. Πριν γίνει η τηλεόραση είχα αρχίσει ραδιόφωνο και την Πρωτοχρονιά που έμπαινε το 1990 έγινε η τηλεόραση και ξεκίνησα εκεί.Ήταν κάποια γενέθλια στο Κολωνάκι και ήσουν εκεί και παρουσίαζες.

Ήμασταν όλοι του ΑΝΤ1 σε έβλεπα και λέω τι πράγμα είναι αυτό. Και γυρνάω και λέω “να΄ το”, Από εκεί ξεκίνησες».

Ενώ για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γύρισε ο άσωτος υιός. Έχω μια αδυναμία στον Γιώργο. Πιστεύω και στον άνδρα γενικότερα. Νομίζω ήταν σωστή η κίνηση της επιστροφής του. Όταν μου το είπαν είπα αμέσως ναι. Νομίζω θα είναι και του χρόνου».