Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Είδα τη Βάνα Μπάρμπα στο δρόμο, ελπίζω να άκουσε αυτό που της είπα»

«Καθόμουν στην τηλεόραση και την έβλεπα που μίλαγε για μένα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Είδα τη Βάνα Μπάρμπα στο δρόμο, ελπίζω να άκουσε αυτό που της είπα»

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο The Caller και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είδε τη Βάνα Μπάρμπα και της είπε κάτι σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός εξήγησε πως δεν έχει σκοπό να σχολιάσει τίποτα για την Βάνα Μπάρμπα και τις δηλώσεις που έκανε υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη.

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τη Βάνα Μπάρμπα

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Όχι. Έκανε όλη τη δουλειά μόνη της. Ο κόσμος έχει κρίνει και άμα δει κάποιος τα σχόλια κάτω από τα βίντεο, θα καταλάβεις. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω εγώ κάτι, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εγώ καθόμουν στην τηλεόραση και την έβλεπα που μίλαγε για μένα.

Την είδα και στον δρόμο όμως, δεν θα σας πω τι της είπα. Κάτι της είπα. Δεν ξέρω αν με άκουσε, ήταν από μακριά, ελπίζω να με άκουσε» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για τη Βάνα Μπάρμπα.

«Καλά έκανε και στήριξε δημόσια τον Πέτρο Φιλιππίδη, να τον...»

Η Βάσια Τριφύλλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα προς τον Πέτρο Φιλιππίδη, οι οποίες ήταν υποστηρικτικές μετά τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δυο απόπειρές.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη παίζαμε μαζί στο Δελφινάριο, ήταν άψογος απέναντί μου. Καλά έκανε η Βάνα Μπάρμπα και στήριξε δημόσια τον Πέτρο Φιλιππίδη, να τον υιοθετήσει. Είναι δικαίωμά της να υποστηρίζει όποιον θέλει. Μην σκοτωθούμε τώρα και μεταξύ μας ως Έλληνες.

Αυτό που είπε αφορά μια ανδική θεωρία. Άλλαξε φύλο η Βάνα; Έγινε άντρας; Γιατί συνήθως οι άνδρες λένε “μου κούνησε την ουρά της”… Και εγώ τον αγαπάω τον φίλο μου τον Φιλιππίδη, δεν τον αγαπούσα. Τον θεωρώ πολύ μεγάλο ταλέντο. Δεν είχα ποτέ μαζί του ένα δούναι και λαβείν που να με προϊδεάζει για όλα αυτά που μαθεύτηκαν μετέπειτα», ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη.