Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Αν δεν ξέρουμε κάτι δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία Φαίη μου»

Έριξε το καρφάκι του στη Φαίη Σκορδά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Αν δεν ξέρουμε κάτι δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία Φαίη μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη Φάρμα ενώ έκανε και μία παρατήρηση στη Φαίη Σκορδά για ένα σχόλιο που είχε κάνει.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ιατρόπουλο και το «καρφί» στη Φαίη Σκορδά

«Όταν είσαι σε ένα παιχνίδι πας όπου σε πάει. Υπάρχουν πράγματα που δεν τα βλέπετε. Η ίδια μου ζήτησε να την αφήσω από την προστασία μου για να προοδεύσει στις εργασίες και να δείξει αυτά που της έμαθα», είπε αρχικά.

Όσο για το μπάνιο της Παναγιώταρου, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αποφάσισε να ρίξει ένα καρφί στη Φαίη Σκορδά, η οποία είχε σχολιάσει αρνητικά το γεγονός. «Θα σου κάνω μια παρατήρηση, που είπες ότι σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι όταν έκανε μπάνιο η Παναγιώταρου. Η ίδια η Παναγιώταρου με φώναξε ότι βάζει μαγιό και έρχεται για μπάνιο για να κάνουμε χαβαλέ. Άρα λοιπόν, αν δεν ξέρουμε κάτι δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία Φαίη μου αγαπημένη.

Μου λέει έλα να κάνουμε χαβαλέ, από εδώ σε σένα η απόσταση. Άφησα τα σκεπάρνια και πήγα να κάνουμε αυτό που μου είπε, χαβαλέ δηλαδή. Θα έλεγε κανείς ότι πάω σε καμιά κλειδαρότρυπα και βλέπω έτσι όπως το είπες, το οποίο δεν είναι ωραίο και δίκαιο. Παρ’ όλα αυτά δεν σε παρεξηγώ γιατί σε αγαπάω από παλιά, οπότε όλα καλά».

Για τους Ντούπη και Κυριακή, για τους οποίους είχε κάνει και κάποια σχόλια μέσα στο παιχνίδι, είπε: «Είχαν κάνει τη γνωριμία από το ξενοδοχείο. Δεν είχε γίνει κάτι μεταξύ τους. Υπήρξε αγνό φλερτ από την πλευρά του Ντούπη. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του όπως ξέρει. Μια γυναίκα που πετάει δεν προσγειώνεται ποτέ. Έκανε κι εκείνη την πολιτική και το παιχνίδι της. Ήξερα τι γίνεται από πίσω μου και τι λένε. Εκεί πήγα για να δουλέψω, όχι για να μαλώσω».

Πήγε στο The 2night με μπλε μαλλιά - «Τα έβαψα γιατί θα κάνω διαφημιστική καμπάνια με...»

«Έβαψα τα μαλλιά μου μπλε γιατί θα κάνω μια διαφημιστική καμπάνια για το μαγαζί με water sports που ετοιμάζω με τον κουμπάρο μου στα Χανιά. Θα συνεργαστώ άλλη μια φορά με τον κουμπάρο μου. Είμαι δάσκαλος σκι από το 1995. Έχουμε αγοράσει κάποια σκάφη, τα οποία κάνουν ημερήσιες εκδρομές και έχουμε και τα θαλάσσια σπορ Για έξι μήνες κάθε χρόνο θα είμαι εκεί», ανέφερε.

Η εξομολόγηση για την σύντροφό του και την κόρη του: «Η σύντροφός μου με συγκινεί γιατί αντιλαμβάνεται την ανάγκη μου και ελπίζω σε λίγα χρόνια να έρθει και η Κατερίνα κοντά μου. Θα πηγαινοέρχεται και την ευγνωμονώ για τη συμπαράσταση και την ενθάρρυνση στο εγχείρημα που είναι όνειρο ζωής και κατάφερα να το κάνω». Όσον αφορά την κόρη του «Η Μαρίκα, εκτός του ότι παντρεύτηκε ένα εξαιρετικό παιδί και μου χάρισε την εγγονή μου, τη Χριστίνα, κάνει τη δική της επιχειρηματική προσπάθεια με ένα κατάστημα με αξεσουάρ και ρούχα που κατασκευάζονται στην Ελλάδα».