Τομ Κρουζ: Σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού

Γέμισε κρούσματα το συνεργείο της ταινίας του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τομ Κρουζ: Σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού

Ιδιαίτερα φορτισμένος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Τομ Κρούζ ο οποίος εξαιτίας των γυρισμάτων για τη νέα του ταινία «Mission: Impossible 7» θα αναγκαστεί να μείνει μέσα στο σπίτι του για δυο εβδομάδες.

Τι συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός πέρασε την προηγούμενη ημέρα με χορεύτριες εξαιτίας των γυρισμάτων του για την καινούρια ταινία με τις οποίες να βρίσκονται θετικές στο κορωνοϊό με αποτέλεσμα και τα 60 μέλη του συνεργείου να βρίσκονται σε απομόνωση .

Ο ηθοποιός φέρεται να είναι αρκετά εκνευρισμένος με την εξέλιξη των γυρισμάτων . Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στο κινηματογραφικό στούντιο «Longcross Studios» στο Σάρει τους τελευταίους μήνες. Πηγές αναφέρουν ότι ο ηθοποιός μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν άρχιζε να ουρλιάζει και να απειλεί κόσμο.

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό Τομ Κρουζ

Απέκτησε παγκοσμία αναγνωρισιμότητα με τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στην ταινία Τοπ Γκαν (Top Gun) το 1986 και ο πιο διάσημος ρόλος του είναι αυτός του Ίθαν Χαντ στην επιτυχημένη σειρά ταινιών Επικίνδυνη Αποστολή (Mission: Impossible). Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές επιτυχημένες ταινίες όπως: Το χρώμα του χρήματος (The Color of Money, 1986), Ο Άνθρωπος της Βροχής (Rain Man, 1988), Μέρες Κεραυνού (Days of Thunder, 1990), Ζήτημα Τιμής (A Few Good Men, 1992), Vanilla Sky (2001), Minority Report (2002), Ο Τελευταίος Σαμουράι (The Last Samurai, 2003), Η Διαδρομή (Collateral, 2004), Ο Πόλεμος των Κόσμων (War of the Worlds, 2005) και Επιχείρηση Βαλκυρία (Valkyrie, 2008).

Από το 2005, οι Κρουζ και Πόλα Γουάγκνερ είναι υπεύθυνοι του κινηματογραφικού στούντιο United Artists. Ο Κρουζ είναι επίσης γνωστός για την υποστήριξή του στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας. Ο Κρουζ έχει λάβει συνολικά τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ και έχει βραβευτεί με τρεις Χρυσές Σφαίρες για τις ταινίες Γεννημένος την 4η Ιουλίου (Born on the Fourth of July, 1989), Τζέρι Μαγκουάιρ (Jerry Maguire, 1996) και Μανόλια (Magnolia, 1999).

Τομ Κρουζ κορωνοϊός ταινία

Ο Τομ Κρουζ γεννήθηκε στο Σίρακιουζ της Νέας Υόρκης από τους Μέρι Λι και Τόμας Κρουζ Μάποθερ τον 3ο. Είναι γερμανικής, ιρλανδικής και αγγλικής καταγωγής. Μεγάλωσε στη φτώχεια, σε μια καθολική οικογένεια την οποία κακοποιούσε ο πατέρας τους. Ο Κρουζ έχει περιγράψει τον πατέρα του ως "αγγελιοφόρος του χάους".Έχει κακοποιηθεί και ο ίδιος από τον πατέρα του, σχολιάζοντας "Ήταν το είδος ανθρώπου που όταν κάτι πήγαινε στραβά, σε κλώτσαγε. Ήταν ένα μεγάλο μάθημα -σε καθησύχαζε, σε έκανε να αισθανθείς ασφαλής και μετά, μπαμ! Για μένα ήταν κάπως 'Κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον τύπο. Μην τον εμπιστεύεσαι. Να προσέχεις'".

Ο Κρουζ πέρασε ένα μεγάλο μέρος της παιδικής του ηλικίας στον Καναδά. Η οικογένεια αργότερα μετακόμισε στο Μπίκον Χιλ, ώστε ο πατέρας του να πιάσει δουλειά ως σύμβουλος άμυνας στον καναδικό στρατό Στο σχολείο ο Κρουζ ήταν δραστήριος στην άθληση, παίζοντας χόκεϊ επί δαπέδου. Παράλληλα ασχολήθηκε και για πρώτη φορά με τη δραματική τέχνη.