Ιωάννα Μαλέσκου: «Μου είπαν γνωστοί μου ότι σήμερα παντρεύεται η...»

Ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: «Μου είπαν γνωστοί μου ότι σήμερα παντρεύεται η...»

Σίριαλ έχει γίνει πλέον ο γάμος της Δανάης Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Πρώτο το Πρωινό μετέφερε την είδηση πως παντρεύονται σήμερα, ύστερα η Φιλαρέτη Κομνηνού το διέψευσε, το Πρωινό επέμεινε και τώρα πληροφορίες για τον γάμο έδωσε και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Το αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ωστόσο κανείς δεν είναι σίγουρος για το πότε έχει προγραμματιστεί να γίνει αυτός ο γάμος. Η Ιωάννα Μαλέσκου πάντως εξήγησε πως έχει μερικές πληροφορίες για το μυστήριο.

Το σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου για το γάμο Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου

«Αν ισχύει αυτό που γνωστοί μου από τη Σύρο μου έχουν μεταφέρει, ότι σήμερα βρίσκονται εκεί και ότι σήμερα η Δανάη Μιχαλάκη παντρεύεται, τότε με το καλό και τους εύχομαι τα καλύτερα», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Και πρόσθεσε: «Εμείς να τους ευχηθούμε όπως και όπου και όταν γίνει αυτό, να είναι ευτυχισμένοι. Αλλά εγώ σας λέω τι μου είπαν άνθρωποι από το νησί»!

«Παντρεύονται σήμερα Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου»

Μεγάλο σούσουρο έχει δημιουργηθεί γύρω από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου. Χθες ανακοινώθηκε πως θα παντρευτούν ωστόσο λίγο αργότερα η είδηση διαψεύσθηκε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr.

Μέχρι και η Φιλαρέτη Κομνηνού, η μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου, έκανε μία σχετική ανάρτηση στα social media, λέγοντας πως δεν παντρεύεται ο πραγματικός της γιος αλλά ο τηλεοπτικός στη σειρά Αγγελική.

Το Πρωινό ωστόσο επιμένει και σήμερα, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε πως ο γάμος θα γίνει σήμερα κιόλας!

«Επειδή όταν λέμε κάτι στο Πρωινό το τσεκάρουμε για να το πούμε, βίον ανθόσπαρτον και με το καλό στη Δανάη Μιχαλάκη και στον Γιώργο Παπαγεωργίου, οι οποίοι παντρεύονται σήμερα, όπως είπαμε και χθες. Να το ξαναπούμε βέβαια γιατί κάποιοι δεν το κατάλαβαν.

Σήμερα γίνεται ο γάμος σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Είναι καλεσμένοι πάρα πολύ λίγοι άνθρωποι, λίγες δεκάδες άνθρωποι, δεν είναι πάνω από 30-40 καλεσμένοι. Δεν θα πω το νησί που θα γίνει ο γάμος. Να τους ευχηθούμε να περάσουν σήμερα μια πολύ ωραία μέρα και να τη θυμούνται για πάντα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.