Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Τότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Ρίχνει λίαν συντόμως αυλαία

Φάρμα: Τότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός
News 04.06.2021 18:36
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε λίγες μέρες ρίχνει αυλαία η Φάρμα, με τους παίκτες να έχουν ζήσει αρκετούς μήνες κάτω από δύσκολες συνθήκες και σίγουρα βγαίνοντας θα είναι έτοιμοι αγρότες!

Ο μεγάλος τελικός λοιπόν πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Ιουνίου, στις 21:00, η «Φάρμα» θα ανοίξει τις πόρτες της για τον ημιτελικό και τον τελικό.

Αυτά θα δούμε την Παρασκευή 4 Ιουνίου και Σάββατο 5 Ιουνίου

Και αυτήν την εβδομάδα έχουμε δύο αποχωρήσεις. Μία την Παρασκευή και μία το Σάββατο με τις ίδιες ακριβώς διαδικασίες και τις δύο ημέρες. Ο υποψήφιος, μάλιστα, που θα κερδίσει την αρχηγία το Σάββατο εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στον ημιτελικό. Τι κατάληξη θα έχουν οι μουσικοί κορμοί, το αυτοσχέδιο παιχνίδι που σκέφτηκε ο Θανάσης Πάτρας; Τι θα ζητήσει ο Ντούπης, ο νικητής του παιχνιδιού, από την Κυριακή ως έπαθλο;

Τι φάρσα ετοιμάζει ο Σάκης Τανιμανίδης με συνεργό τον Θανάση Πάτρα; Ποιον αφήνει για 1ο υποψήφιο αρχηγό ο Μιχάλης Ιατρόπουλος; Γιατί η απόφασή του δημιουργεί αντιδράσεις; Μεταξύ ποιων δύο παικτών θα κριθεί η 2 υποψηφιότητα; Ποιος θα κερδίσει στον αγώνα αρχηγίας, που πλέον περιλαμβάνει 3 αγώνες; Η ασυλία που προσφέρει η αρχηγία είναι το ζητούμενο για όλους τους αγρότες γιατί τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό.

Γιατί ο 1ος μονομάχος έρχεται σε δύσκολη θέση με την επιλογή του 2ου μονομάχου; Γιατί ο Ντούπης αλλά και οι υπόλοιποι αγρότες εκτιμούν ότι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος κατά την παραμονή του στη Φάρμα, αλλά και έξω από αυτήν, προστατεύει τη Μαρία Μιχαλοπούλου; Τι πιστεύει η ίδια; Γιατί ο Κώστας Γκρέκας θεωρεί ότι είναι μόνος του; Ποιες είναι οι προβλέψεις των αγροτών για τον τελικό; Ποιοι θα φτάσουν στον τελικό;

Γιατί η Μαρία Μιχαλοπούλου πιστεύει ότι θα φτάσει στον τελικό; Γιατί η Κάτια Δέδε έχει φτάσει στα όριά της και ξεσπάει; Ποιος θα αποχωρήσει από τη Φάρμα την Παρασκευή; Ποιον θα αφήσει για 1ο υποψήφιο αρχηγό και ποιον θα ψηφίσουν οι αγρότες για 2ο υποψήφιο αρχηγό; Ποιος θα κερδίσει την αρχηγία και θα εξασφαλίσει μία θέση στον ημιτελικό; Ποιοι θα είναι οι 2 μονομάχοι το Σάββατο; Και ποιος θα αποχωρήσει μία ανάσα πριν τον ημιτελικό; Δείτε εδώ και μερικά αποσπάσματα από το σημερινό επεισόδιο!

Φάρμα Τότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Το αποψινό trailer της Φάρμας (4/6)

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα - Φένια Τσικιτίκου: Μετά την αποχώρηση της έφυγε στο εξωτερικό με την αδερφή της

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του από την Φάρμα

Share