Σίσσυ Χρηστίδου: Η ατάκα του Βαγγέλη Περρή έκανε τη Σίσσυ Χρηστίδου να πάει σε διαφημίσεις

Μεγάλη αμηχανία στο πλατό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Η ατάκα του Βαγγέλη Περρή έκανε τη Σίσσυ Χρηστίδου να πάει σε διαφημίσεις

Το πρωί του Σαββάτου, ο Βαγγέλης Περρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση, τη συμμετοχή του στο Πρωινό καθώς και για την κόντρα που είχε δημιουργηθεί με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξής του, δημιούργησε μία μικρή αμηχανία στο πλατό μιας και αναφέρθηκε με έμμεσο τρόπο στην πιθανή μετακίνηση της Σίσσυς σε άλλο κανάλι.

Το σκηνικό με τον Βαγγέλη Περρή στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

«Καλή συνέχεια παιδιά. Όπου κι αν πάτε, θα σας βλέπω» είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής. Η αντίδραση του Παύλου Σταματόπουλου ήταν άμεση: «Προς το παρόν θα σου έρθουμε Σύρο φέτος».

Αμέσως, η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε σε διαφημιστικό διάλειμμα.

«Δεν ξέρουμε πού θα είναι η Σίσσυ του χρόνου»

Μία «έκπληξη» περίμενε τη Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπή της πριν λίγο καιρό, καθώς ο Παύλος Σταματόπουλος με μία ατάκα του για το τηλεοπτικό της μέλλον κατάφερε να τη φέρει σε φοβερή αμηχανία, μεταξύ σοβαρού και αστείου πάντα.

«Αν μου δώσουν δική μου εκπομπή τι, θα μείνω εδώ για πάντα πανελίστας; Αν μου δώσουν θα την κάνω και θα με συγχωρήσεις γιατί είσαι μεγάλη καρδιά. Θα πάρω και τον Βασάλο μαζί μου γιατί είναι δική μου ανακάλυψη», ξεκίνησε να λέει ο Παύλος Σταματόπουλος και στη συνέχεια, να διαλέγει ποιος συνεργάτες θα πάρει μαζί του.

Η Σίσσυ Χρηστίδου γέλαγε ενώ η floor manager της εκπομπής τον ενημέρωσε ότι έχει σκοπό να στηρίξει τη Σίσσυ.

«Πρόσεξε τι λες γιατί δεν ξέρουμε που θα είναι η Σίσσυ του χρόνου», είπε και άφησε την παρουσιάστρια και το υπόλοιπο πλατό με το στόμα ανοιχτό μιας και εδώ και λίγο καιρό φημολογείται πως η Σίσσυ μπορεί να φύγει από το Open.

Η παρουσιάστρια έμεινε με την ατάκα του κουμπάρου της και βάζοντας τα γέλια προχώρησε την εκπομπή λέγοντας: «Ας ξεκινήσουμε γιατί έγινε αρκετά αμήχανο».