Βαγγέλης Περρής: Ξεκαθαρίζει για την παρεξήγηση με την Ιωάννα Μαλέσκου - «Θα έχετε ακούσει ότι της επιτέθηκα...»

«Απάντησε με το γνωστό λεξιλόγιο “εκ του Περισσού”»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βαγγέλης Περρής: Ξεκαθαρίζει για την παρεξήγηση με την Ιωάννα Μαλέσκου - «Θα έχετε ακούσει ότι της επιτέθηκα...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί πριν από μερικούς μήνες με την Ιωάννα Μαλέσκου με ένα σχόλιο που έκανε στον αέρα του Πρωινού.

Όπως εξήγησε ο Βαγγέλης Περρής, η Ιωάννα Μαλέσκου παρεξήγησε την ατάκα του, ενώ εκείνος δεν αναφερόταν ξεκάθαρα στην παρουσιάστρια.

Το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Για την κυρία Μαλέσκου. Θα έχετε ακούσει ότι της επιτέθηκα και εκείνη απάντησε με το γνωστό λεξιλόγιο “εκ του Περισσού” και διάφορα υπονοούμενα. Δεν υπήρχε καμία επίθεση. Αυτό θέλω να το πω. Δεν μπορείς να δημιουργείς ένταση και απαντήσεις, ανταπαντήσεις αν δεν έχεις δει το πρωτόλειο υλικό.

Η βασική υποψία είναι ότι αυτά που γράφονται είναι τίτλοι που τις περισσότερες φορές δεν έχουν σχέση με το προκείμενο. Εγώ έλεγα ποιήματα κάθε μέρα με γενικές αναφορές.

Είπα "λένε πως θα διώξουν τα γερόντια και το μόνο που αλλάζουν, βάζουν καινούργια δόντια". Δεν αναφερόταν σε κάποιον. Ήταν μια γενικότερη αναφορά.

Και έκανα ένα σχόλιο πως “όταν πέφτουν τα νούμερα, στην τηλεόραση υπάρχει ένας μύθος, δείξε παραπάνω στήθος”. Αυτό δεν αναφερόταν σε κανέναν. Ήταν ένας κανόνας ο οποίος δείχνει ότι ακολουθούμε λύσεις που δεν είναι λύσεις. Και παρεξηγήθηκε. Παρεξηγήθηκε με δημοσίευμα που έπρεπε να κοιτάξει αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τέλος πάντων. Δεν είναι θέμα προσωπικό» εξήγησε ο Βαγγέλης Περρής.

Η ατάκα του Βαγγέλη Περρή έκανε τη Σίσσυ Χρηστίδου να πάει σε διαφημίσεις

Το πρωί του Σαββάτου, ο Βαγγέλης Περρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση, τη συμμετοχή του στο Πρωινό.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξής του, δημιούργησε μία μικρή αμηχανία στο πλατό μιας και αναφέρθηκε με έμμεσο τρόπο στην πιθανή μετακίνηση της Σίσσυς σε άλλο κανάλι.

«Καλή συνέχεια παιδιά. Όπου κι αν πάτε, θα σας βλέπω» είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής. Η αντίδραση του Παύλου Σταματόπουλου ήταν άμεση: «Προς το παρόν θα σου έρθουμε Σύρο φέτος».

Αμέσως, η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε σε διαφημιστικό διάλειμμα.