Στέλιος Μανουσάκης: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη γέννηση της κόρης του

«Η κόρη μας είναι λες και την γνωρίζουμε καιρό»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στέλιος Μανουσάκης: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη γέννηση της κόρης του

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Στέλιος Μανουσάκης καθώς πριν από λίγες μέρες μαζί με τη Μαρία Ηλιάκη υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδάκι, ένα υπέροχο κοριτσάκι που ήρθε για να συμπληρώσει την οικογένειά τους.

Ο Στέλιος Μανουσάκης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του στις δηλώσεις που έκανε στη Real, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο του γάμου με την αγαπημένη του.

Τα λόγια του Στέλιου Μανουσάκη για την κόρη του και την Μαρία Ηλιάκη

«Πολύ ιδιαίτερες στιγμές ανεκτίμητης αξίας. Συναισθήματα που μας δένουν ακόμη περισσότερο με τη Μαρία. Η κόρη μας είναι λες και την γνωρίζουμε καιρό. Θεωρώ ότι μοιάζει και στους δυο μας αντικειμενικά» είπε συγκινημένος ο Στέλιος Μανουσάκης.

Στην ερώτηση για το πότε σκέφτονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ή για το αν θα επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα, ο Στέλιος Μανουσάκης απάντησε: «Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πλάνα. Προσπαθούμε βήμα-βήμα, μέρα με τη μέρα να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα».

Στέλιος Μανουσάκης Μαρία Ηλιάκη παιδί

Πρόθεση της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη είναι να μείνουν με την πριγκίπισσά του στη Ζυρίχη, όσο είναι ακόμη πολύ μικρή, αλλά η Ελλάδα, ως προοπτική μετακόμισης παραμένει στο μυαλό τους. Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, αυτό που είναι σίγουρο είναι πως οι δυο τους θα περάσουν και αυτό το καλοκαίρι στο πατρικό του Στέλιου Μανουσάκη στην Κρήτη, όπου η οικογένειά του περιμένει πως και πώς να γνωρίσει το νεότερο μέλος της. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Στέλιος Μανουσάκης δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση στο νησί, που έχει ως αντικείμενο τον τουρισμό.

Η πρώτη ανάρτηση με την νεογέννητη κόρη του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η αγαπημένη Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης, μιας και πριν από λίγες ημέρες, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υπέροχο κοριτσάκι.

Η παρουσιάστρια πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης της στη Ζυρίχη και σήμερα είχε την ευκαιρία να υποδεχθεί στο σπίτι ένα νέο μέλος, την κόρη της ενώ ετοίμασε και το παιδικό δωμάτιο.

Ο αγαπημένος της έχει γίνει... χαζομπαμπάς και δεν σταματάει να έχει στην αγκαλιά του την δεύτερη μεγαλύτερη του αγάπη, την κορούλα του. Μάλιστα, στο Instagram του, δημοσίευσε και την πρώτη τους φωτογραφία. Μπαμπάς και κόρη πόζαραν αγκαλίτσα.

Την φωτογραφία τράβηξε η Μαρία Ηλιάκη, η οποία δεν σταματά να τους καμαρώνει και προφανώς να είναι συγκινημένη με το θαύμα που ζουν.

Στέλιος Μανουσάκης Μαρία Ηλιάκη παιδί