Νικολέττα Ράλλη - Μιχάλης Ανδρούτσος: Παντρεύονται και βαφτίζουν την κόρη τους

Το ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νικολέττα Ράλλη - Μιχάλης Ανδρούτσος: Παντρεύονται και βαφτίζουν την κόρη τους

Λίγο καιρό μετά τη γέννηση της κόρης τους, η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ την ίδια στιγμή θα βαφτίσουν και την κόρη τους.

Οι λεπτομέρειες για τον γάμο της Νικολέττας Ράλλη με τον Μιχάλη Ανδρούτσο και για τη βάφτιση της κόρης τους

Η γαμήλια τελετή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι (σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, πιθανότατα τον Αύγουστο) και θα ακολουθήσει ένα όμορφο πάρτι για τους καλούς τους φίλους. «Ο γάμος θα γίνει σε διαφορετική ημερομηνία από τη βάφτιση.

Θα είναι ένα όμορφο πάρτι για τους φίλους και τους συγγενείς του ζευγαριού. Είναι πολύ ευτυχισμένοι κι έχουν μια μαγική καθημερινότητα» αναφέρει στην εφημερίδα πηγή κοντά στη Νικολέττα Ράλλη και τον Μιχάλη Ανδρούτσο.

Η βάφτιση της κόρης τους θα γίνει τον Σεπτέμβριο, ωστόσο ακόμα δεν έχον οργανώσει πολλά πράγματα, όμως υπάρχουν χρόνος και διάθεση. Η μικρή θα πάρει το όνομα «Σοφία», κάτι που είχαν αποφασίσει από τη στιγμή που έμαθαν το φύλο του μωρού.

Νικολέττα Ράλλη γάμος

Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία της Νικολέττας Ράλλη με τον Μιχάλη Ανδρούτσο

Η Νικολέτα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος δημοσίευσαν την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία και «λιώσαμε» με το πόσο τρυφερή είναι.

Το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων, η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με τον Μιχάλη Ανδρούτσο και την μικρή κορούλα τους.

Στην φωτογραφία απεικονίζονται οι τρεις τους και από ότι φαίνεται τραβήχτηκε στις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Λευκάδα.

Η Νικολέττα Ράλλη, που αποκάλυψε μάλιστα πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη, δημοσίευσε την γλυκιά αυτή φωτογραφία και έγραψε στην λεζάντα: «Σας είχα πει το καλοκαίρι ότι διακοπές με μωρό, ούτε στον εχθρό μου... Παρόλα αυτά δεν θα ξεχάσω ποτέ μα ποτέ μα ποτέ, αυτές τις πρώτες μας διακοπές στην Λευκάδα και το σοκ που είχε πάθει η μικρή μας, με το εκτυφλωτικό γαλάζιο της θάλασσας των Εγκρεμνών.

Εύχομαι να περάσετε υπέροχα Χριστούγεννα και ακόμα και αν δεν είναι όπως τα περιμέναμε ή τα είχαμε ονειρευτεί, να είναι γεμάτα με εκείνες τις ευχάριστες αναμνήσεις που είμαι σίγουρη ότι θα έχετε... Στα καλύτερα που έρχονται!».

πρώτη οικογενειακή φωτογραφία ράλλη-ανδρούτσος