Γερμανού για Λατινοπούλου: «Έχει κάθε δικαίωμα να είναι περιποιημένη, αυτό που δεν έχει είναι...»

Το βίντεο που πρόβαλλαν για να της απαντήσει καταλλήλως

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γερμανού για Λατινοπούλου: «Έχει κάθε δικαίωμα να είναι περιποιημένη, αυτό που δεν έχει είναι...»

Στην Αφροδίτη Λατινοπούλου και στο βίντεο της, θέλησε να απαντήσει η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της, Καλύτερα δεν γίνεται. Η παρουσιάστρια είπε λίγα μόνο λόγια και στη συνέχεια πρόβαλε ένα βίντεο το οποίο και της το αφιέρωσε.

Η απάντηση της Γερμανού στην Λατινοπούλου

«Έγινε όλη αυτή η ιστορία με την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Όλοι είπαν τη γνώμη τους, δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με το θέμα, μας ξέρετε πολύ καλά και καταλαβαίνετε ποια είναι η άποψή μας. Διαβάζετε τα μάτια μας. Εμείς δεν έχουμε πρόθεση ούτε να της ρίξουμε κουβά με τοξικό δηλητήριο, ούτε να τη βρίσουμε.

Έχει κάθε δικαίωμα να είναι περιποιημένη, αυτό που δεν έχει δικαίωμα είναι να θεωρεί ότι υπάρχουν πρότυπα. Δεν υπάρχουν πρότυπα, υπάρχει η ελευθερία, η χαρά της αγάπης και της ανθρώπινης φύσης και υπόστασης. Όπως ο κάθε ένας μας νιώθει, έτσι θα κυκλοφορεί.

Εγώ προσωπικά σαν παρουσιάστρια θα ήθελα να της αφιερώσω ένα βίντεο που μπορεί να μη τη βρει σύμφωνη αλλά να την κάνει να ξανασκεφτεί», είπε η Ναταλία Γερμανού και στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο με την μπαλαρίνα Julia del Blanco.

«Μετά από 3 γέννες στα 43 μου έχω όλα όσα δεν αντέχει η Λατινοπούλου»

Με ιδιαίτερη σφοδρότητα σχολίασε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακόπουλου το βίντεο περί.... αισθητικής, της πολιτεύτριας της ΝΔ, Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Όπως σημειώνει: «οι δηλώσεις που θα περνούσαν κάποτε στην αφάνεια, δεν γίνονται πια αποδεκτές, αλλά λαμβάνουν τη δέουσα απάντηση, δηλαδή αυτή που αρμόζει σε μία κοινωνία που έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός, αποδέχεται και σέβεται εξίσου όλα τα μέλη της. Αναφέρομαι στην κ. Λατινοπούλου η οποία θεώρησε ότι πρέπει να μας κάνει μαθήματα «ομορφιάς» και προτύπων μέσα από μια ακραία σεξιστική δήλωση, προκαλώντας αγανάκτηση».

Η κ.Γιαννακόπουλου καταλήγει λέγοντας πως, «μετά από τρεις γέννες και στα 43 μου έχω όλα τα χαρακτηριστικά που δεν αντέχει η κυρία Λατινοπούλου, αλλά νιώθω ευγνώμων για το σώμα μου και το αγαπώ έτσι ακριβώς όπως είναι».

Νάντια Γιαννακοπούλου για Λατινοπούλου

«Δηλώσεις που θα περνούσαν κάποτε στην αφάνεια, δεν γίνονται πια αποδεκτές, αλλά λαμβάνουν τη δέουσα απάντηση, δηλαδή αυτή που αρμόζει σε μία κοινωνία που έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός, αποδέχεται και σέβεται εξίσου όλα τα μέλη της. Αναφέρομαι στην κ. Λατινοπούλου η οποία θεώρησε ότι πρέπει να μας κάνει μαθήματα «ομορφιάς» και προτύπων μέσα από μια ακραία σεξιστική δήλωση, προκαλώντας αγανάκτηση.

Και τι δεν μας είπε μέσα στο παραλήρημά της. Αρχικά ήταν η τριχοφυΐα των γυναικών, σε σημεία που κατά την ίδια θα έπρεπε να μην υφίσταται , εν συνεχεία ήταν οι ραγάδες, οι πανάδες, η κυτταρίτιδα και ό,τι άλλο προσκρούει στην… υψηλή αισθητική της και της προκαλεί ντροπή».