Η Δανάη Μιχαλάκη "αδειάζει" την Σκορδά για την είδηση του γάμου της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

"Δεν ξέρω πως προέκυψε αυτό το θέμα. Από κάπου..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Δανάη Μιχαλάκη

Τελικά, ας πει κάποιος στο Πρωινό πως δεν τα φάγαμε την κουφέτα την Παρασκευή! Τσάμπα ραφτήκαμε... Η Δανάη Μιχαλάκη ακόμα ανύπαντρη...

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρέθηκαν αυτές τις μέρες στο επίκεντρο για έναν γάμο που… δεν έγινε. Οι δύο ηθοποιοί έχουν προγραμματίσει τον γάμο τους για τον ερχόμενο Αύγουστο στην Σύρο, όμως δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση όταν ειπώθηκε από το Πρωινό πως ο γάμος θα γινόταν την περασμένη Παρασκευή.

Ενώ, λοιπόν, διαψεύστηκε η είδηση και από το Youweekly.gr αλλά και από την Φιλαρέτη Κομνηνού, η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 επανήλθε στο θέμα επιμένοντας πως ο γάμος θα γινόταν την περασμένη Παρασκευή. Τελικά, γάμος δεν έγινε και αυτή είναι και δήλωση που έκανε η Δανάη Μιχαλάκη.

Η απάντηση της Δανάης Μιχαλάκη στην Φαίη Σκορδά

«Δεν ξέρω πώς προέκυψε όλο αυτό το θέμα. Είναι προσωπικό ζήτημα και δεν μιλάω ποτέ γι’ αυτά. Δεν θα το κάνω και τώρα. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω», ανέφερε η Δανάη Μιχαλάκη Στη Φωλιά των Κου Κου και την Δήμητρα Καλφούντζου.

«Από κάπου είχαν μια πληροφορία που δεν ήταν σωστή, δεν ήταν ακριβής. Αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, να είσαι πολύ σίγουρος για την πληροφορία σου και τελικά αυτή η πληροφορία να μην είναι ακριβής», σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου.

Το βίντεο που αποδεικνύει πως δεν παντρεύτηκε

Το βράδυ της Παρασκευής, η Δανάη Μιχαλάκη βρισκόταν σε πρόβα στο θέατρο και η απόδειξη ήρθε από ένα insta story που ανέβασε ένας συνάδελφός της.