Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Περιστέρα Μπαζιάνα

Δημοσίευσε φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Περιστέρα Μπαζιάνα

Η σύντροφος του πρώην πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα, έκανε το εμβόλιό κατά του κορωνοϊού την Κυριακή - μετά την Ελένη Μενεγάκη -, με την Αυγή να δημοσιεύει φωτογραφίες από τον εμβολιασμό της.

Μεταξύ άλλων, η Αυγή σημειώνει ότι το γεγονός ότι το πρώτο εμβόλιο της είχε κανονιστεί για την 6η Ιουνίου ήταν και ο λόγος που αρνήθηκε ευγενικά την πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου να παραβρεθεί στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση στις 24 Μαρτίου καθώς ήταν ανεμβολίαστη και επομένως δεν θα συνέβαλε στο επιδιωκόμενο τείχος προστασίας έναντι της πανδημίας του κορωνοϊού.

Περιστέρα Μπαζιάνα εμβόλιο κορωνοϊού

Περιστέρα Μπαζιάνα εμβόλιο φωτογραφίες

«Χορηγούνται εμβόλια πειραματικά και χάνεται κόσμος, αυτό είναι τρέλα!»

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε ένας γνωστός τραγουδιστής αναφορικά με τις παρενέργειες που έχουν τα εμβόλιο του κορωνοϊού.

Ο λόγος για τον Νίκο Μίχα, ο οποίος εδώ και μερικά χρόνια είναι γιατρός και εργάζεται στο δημόσιο νοσοκομείο Γεννηματά. Ο ίδιος πριν αρκετούς μήνες είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για το εμβόλιο: “Καλημέρα και καλό μήνα! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, αλλά θα ξεκινήσω λέγοντας πως ένα εμβόλιο για να κριθεί ασφαλές στο να χορηγηθεί στην κοινότητα, χρειάζεται τουλάχιστον 10 χρόνια δοκιμών και αυστηρών ελέγχων. Λοιπόν… Πείτε ότι βγαίνει το εμβόλιο… Και σας πούνε πως είναι αναγκαστικό αλλιώς έχει φύλακα, πώς θα αντιδράσετε; Εγώ που είμαι ιατρός να ξέρετε πως θα αναγκαστώ να μείνω σε σπηλιά που να έχει και έξοδο πίσω πόρτας, ώστενα μπορώ να δραπετεύσω σε περίπτωση ανάγκης”.

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις και χρειάστηκε λίγο αργότερα να την κατεβάσει. Ωστόσο σήμερα προχώρησε σε μια νέα δημοσίευση, επανήλθε στο θέμα του εμβολιασμού.

“Χορηγούνται εμβόλια πειραματικά και χάνεται κόσμος. Αυτό είναι τρέλα” έγραψε χαρακτηριστικά. Η εν λόγω ανάρτηση γέμισε ξανά με αρνητικά σχόλια, αλλά αυτή τη φορά είχε και αρκετά θετικά.