Η πρώτη αντίδραση του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της Μέγκαν και του Χάρι

Τι έστειλαν στη μικρή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η πρώτη αντίδραση του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της Μέγκαν και του Χάρι

Τα ευχάριστα νέα για την γέννηση του δεύτερου παιδιού της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι έφεραν μεγάλες χαρές στο παλάτι και έτσι, η Κέιτ Μίντλετον και ο Ουίλιαμ αποφάσισαν να στείλουν ένα υπέροχο δώρο για την νεογέννητη ανιψιά τους.

Η αντίδραση του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον για τη γέννηση της ανιψιάς τους

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι χαρούμενοι με την είδηση ​​για τη γέννηση της κόρης του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ και ανυπομονούν να γνωρίσουν την τελευταία προσθήκη στην οικογένεια», αποκάλυψε στο ίδιο μέσο πηγή του ζευγαριού ενώ την ίδια στιγμή έγινε γνωστό πως το ζευγάρι έστειλε και ένα ιδιαίτερο δώρο στη μικρή.

Μέγκαν Χάρι παιδί

«Η Κέιτ Μίντλετον με έκανε να κλάψω πριν τον γάμο μου»

Στη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε η Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον Χάρι στην Όπρα, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως οι φήμες για τη σχέση της με την Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησαν εξαιτίας ενός περιστατικού που έγινε πριν τον γάμο.

Συγκεκριμένα, η πρώην Δούκισσα του Σάσεξ, μίλησε για τα όσα έγιναν με την Κέιτ, και ξεκαθάρισε πως οι δυο τους τα βρήκαν πολύ γρήγορα ενώ τα μέσα έγραφαν «τέρατα».

«Δεν έκανα εγώ την Κέιτ να κλάψει. Το αντίθετο. Λίγες ημέρες πριν τον γάμο ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα κοριτσίστικο φόρεμα. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Και δεν το λέω για να δυσφημίσω κάποιον γιατί ήταν μια δύσκολη εβδομάδα.

Μέγκαν Μαρκλ Κέιτ Μίντλετον

Και η Κέιτ συγχύστηκε με κάτι αλλά το διόρθωσε και ζήτησε συγγνώμη. Και μου έφερε λουλούδια και ένα σημείωμα. Και έκανε αυτό που θα έκανα κι εγώ αν είχα πληγώσει κάποιον, θα είχα αναλάβει την ευθύνη. Απολογήθηκε. Και σε σχέση με όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο, όπου όλοι προσπαθούσαν να μου συμπαρασταθούν δεδομένου του τι συνέβαινε με τον πατέρα μου, δεν έβγαζε νόημα όλα αυτό» είπε η Μέγκαν Μαρκλ.