Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

Για τρίτη φορά μέσα στον χρόνο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

Το βράδυ της Κυριακής, πολύ γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, φέρεται να έπαιζε «φρουτάκια» σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές που υπήρχαν εντός του παράνομου καζίνο.

Από κοινού με περίπου 50 ακόμη θαμώνες, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ομονοίας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σημειώνεται ότι δύο ακόμα φορές από την αρχή του χρόνου, και εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, ο τραγουδιστής έχει εντοπιστεί να παίζει τυχερά παιχνίδια, σε παράνομες λέσχες πάλι στο κέντρο της Αθήνας.

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε για να δικαστεί ο υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 30 ηλεκτρονικούς υπολογιστές και χρήματα.

 Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

Όσο μαζεύονται άνθρωποι στα καζίνα, τόσο αυξάνονται και τα κρούσματα

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού τα οποία άγγιξαν 808, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 410.166 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 38 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.681 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 24, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.301 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 392 (63.4% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη. To 86.5% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.510 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 129 (ημερήσια μεταβολή -22.29%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 159 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 43 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη). Δείτε εδώ μάλιστα και το πλάνο για την απαγόρευση κυκλοφορίας!

Κορωνοϊός 808 νέα κρούσματα και 24 θάνατοι