Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Αποκάλυψε αν έμεινε με τη Μαριάννα μετά το τέλος του House of Fame

«Η σχέση μας έξω από το παιχνίδι είναι...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Αποκάλυψε αν έμεινε με τη Μαριάννα μετά το τέλος του House of Fame

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του House of Fame και το πρωί της Τρίτης παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τη Μαριάννα μετά το παιχνίδι.

Οι δυο τους έδεσαν από την πρώτη στιγμή και όπως όλα δείχνουν, συνεχίζουν το δεσμό τους και εκτός παιχνιδιού.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Πιτσίνιγκα για τη σχέση του με τη Μαριάννα μετά το House of Fame

«Δήλωσα συμμετοχή στο House of Fame σε μια στιγμή απόγνωσης, γιατί δεν ήξερα τι να κάνω με τη ζωή μου. Ήθελα τόσο να γίνω τραγουδιστής και δεν μου δινόταν η ευκαιρία.

To κλικ με τη Μαριάννα έγινε πριν μπούμε στο παιχνίδι. Ήταν στο δωμάτιο που περιμέναμε πριν μπούμε στο σπίτι. Και έβλεπα τα μάτια της πίσω από τη μάσκα. Και λέω “ώπα, μπλέξαμε”. Είμαστε μικροί σε ηλικία. Είμαστε 22 χρονών. Αλλά ήταν πολύ ώριμη και πολύ σταθερή στις απόψεις της.

Η σχέση μας έξω από το παιχνίδι είναι πιο έντονη μπορώ να πω. Τώρα που είμαστε μόνοι μας έχουμε το σπίτι μας, τον ελεύθερο μας χρόνο, περνάμε πιο ωραία.

Ο κόσμος που μου μιλάει στον δρόμο είναι ευλογία. Εμένα με αγγίζει πάρα πού αυτό, αλλά είναι και λίγο αμήχανο, γιατί εγώ είμαι πάρα πολύ ντροπαλός σαν χαρακτήρας» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Πιτσίνιαγκα μετά τη νίκη του στο House of Fame

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή House of Fame, κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την νίκη του στον τελικό του μουσικού show.

«Το τραγούδι αυτή την εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολο και μου ερχόταν η εικόνα του πρώτου live και δεν ένιωθα όμορφα μέσα μου. Ήταν ψυχολογικό το θέμα με έφερνε πίσω στο παρελθόν. Στον τελικό τα παιδιά με βοήθησαν πάρα πολύ ειδικά ο Γιάννης και ο Άρης. Δεν υπήρχε θέμα ανταγωνισμού μέσα στο παιχνίδι, ήταν πιο πολύ συναγωνισμός κοιτάγαμε να είναι ο εαυτός μας καλύτερος… Την πρώτη ημέρα πριν μπω στο σπίτι, βλέπαμε τις φωτογραφίες των άλλων και όταν είδα τον Γιάννη, είπα αυτός θα είναι ο μεγάλος μου ανταγωνιστής», δήλωσε αρχικά.

«Ήταν πολύ καλό αυτό που είχα με την Μαριάννα μέσα, θέλαμε να γινόμαστε καλύτεροι για να παραμείνουμε και οι δύο μαζί. Μόνο δύναμη μου έδινε, όταν έφυγε όμως ήταν πολύ τρανταχτό και ξύπνησα την επόμενη ημέρα και έβλεπα την φιγούρα της στο σπίτι ενώ δεν υπήρχε. Αν είχαμε μια δύσκολη ημέρα το συζητάγαμε και είχαμε ο ένας τον άλλον. Για το ύφος της Μαριάννας έφταιγε το μακιγιάζ γιατί βαφόταν πολύ. Από το πρώτο βράδυ που την είδα μου άρεσε, αλλά ήθελα να δω αν άρεσε σε κάποιον άλλον. Αν την ήθελα άλλος θα την διεκδικούσα μέχρι τέλος».