Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Ξανά στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη στον αγώνα της

Πανηγύρισε έντονα την νίκη της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Ξανά στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη στον αγώνα της

Όλο και πιο έντονες γίνονται οι φήμες που θέλουν τη Μαρία Σάκκαρη να είναι ζευγάρι με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο. Μάλιστα, ο νεαρός βρέθηκε σήμερα στον αγώνα της τενίστριας για το Roland Garros και πανηγύρισε έντονα τη νίκη της.

Η κορυφαία τενίστρια έγινε η πρώτη γυναίκα τενίστρια από τη χώρα μας που θα δώσει το παρών σε ημιτελικά Grand Slam ενώ μετά τη νίκη της έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στους Έλληνες που την στήριξαν.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Έλληνες που βρίσκονται εδώ και σε όσους μας παρακολουθούν από την τηλεόραση. Ελπίζω να αργήσουμε να έρθουμε και να μας υποδεχθείτε με μεγάλη αγάπη», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σάκκαρη.

Ένα από τα highlights του αγώνα ήταν βέβαια και η παρουσία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στις εξέδρες.

Η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη

Το βιογραφικό της Μαρίας Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη είναι Ελληνίδα αθλήτρια της Αντισφαίρισης,18η στην παγκόσμια κατάταξη σήμερα.[2] Γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1995 στην Αθήνα. Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη Βαρκελώνη για τέσσερα χρόνια. Το 2017 επέστρεψε στην Αθήνα.

Έκανε την παρθενική της εμφάνιση το 2012 με την Εθνική Ελλάδας στο Fed Cup. Η πρώτη στης WTA νίκη ήρθε στον 1ο γύρο του Australian Open το 2016, όπου έφθασε μέχρι τον 2ο γύρο ξεκινώντας από τα προκριματικά.

Το 2015 πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση σε διοργάνωση Grand Slam καθώς αγωνίστηκε στο Αμερικανικό Όπεν φτάνοντας μέχρι τον πρώτο γύρο, ξεκινώντας την προσπάθειά της από τα προκριματικά. Από τότε δίνει δυναμικά το 'παρών' σε κάθε μία από τις τέσσερις διοργανώσεις grand slam, όπου έφτασε μέχρι τον τέταρτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν (1η φορά : 2020) και τον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον (1η φορά : 2017), του Roland Garros (1η φορά : 2018), αλλά και του Αμερικανικού Όπεν (1η φορά : 2017).

Έχει παίξει με τις κορυφαίες τενίστριες παγκοσμίως.

Η μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου, ήταν επίσης τενίστρια έχοντας ρεκόρ καριέρας το No 43.

Μαρία Σάκκαρη οικογένεια