Σάββας Πούμπουρας: Ανατριχιάζει η ανάρτηση του για τον θάνατο του Νάσου Κάτρη

«Θα τα πούμε από κοντά κάποια στιγμή φίλε μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάββας Πούμπουρας: Ανατριχιάζει η ανάρτηση του για τον θάνατο του Νάσου Κάτρη

Θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του Νάσου Κάτρη, τον οποίο ο Σάββας Πούμπουρας θέλησε να αποχαιρετήσει και δημόσια.

Ο γνωστός στυλίστας, μια μέρα μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λαγονήσι. Τη σορό του 40χρονου εντόπισε η φίλη του και σχεδιάστρια μόδας, Αθηνά Βατικανού, η οποία είχε ειδοποιηθεί από την οικογένειά του, προκειμένου να τον αναζητήσει.

Τόσο φίλοι όσο και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου έχουν σοκαριστεί με την τραγική αυτή είδηση και θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν και δημόσια.

Ένας από αυτούς είναι και ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του Νάσου Κάτρη.

Στην λεζάντα έγραψε: «Αντίο φιλαράκι. Η “ζωή” δεν είναι δεδομένη. Δεν ξέρεις πότε θα φύγεις, ούτε πως θα φύγεις. Ο Νάσος την έζησε δυνατά. Δεν ξέρω αν ήταν το εμβόλιο, δεν ξέρω αν ήταν κάτι άλλο. Θα τα πούμε από κοντά κάποια στιγμή φίλε μου».

H ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα για τον θάνατο του Νάσου Κάτρη

Σάββας Πούμπουρας ανάρτηση για τον θάνατο του Νάσου Κάτρη

Οι δηλώσεις της φίλης του Νάσου Κάτρη

Νεκρός στυλίστας Νάσος Κάτρης

«Τον βρήκα νεκρό στο διαμέρισμά του χθες το βράδυ. Οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τη σoρό του μας είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται ο θάνατος του με κάποια παρενέργεια του εμβολίου. Ο Νάσος έκανε το εμβόλιο την Δευτέρα το μεσημέρι στις 16.00 και γύρισε σπίτι του. Ηταν μια χαρά. Έφαγε με έναν φίλο του και μετά πήγε να κοιμηθεί.

Αυτό που μάθαμε είναι ότι έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό, δηλαδή να έπαθε αναρρόφηση. Το τηλέφωνο του βρέθηκε από την άλλη πλευρά του κρεβατιού. Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από κάτω του, άκουσε φωνές και θορύβους γύρω στις 6 το απόγευμα ωστόσο δεν έδωσε σημασία διότι όπως μας είπε δεν ήθελε να ενοχλήσει. Οι γιατροί μας είπαν ότι μετά την νεκροψία θα μπορούν να ξέρουν περισσότερα σχετικά με το τι προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατό του» τόνισε η σχεδιάστρια και προκαλεί σοκ.