Γιώργος Αγγελόπουλος: Βρέθηκε στην «Διάδραση» για καλό σκοπό

Μαζί του ο καλαθοσφαιριστής Νίκος Παππάς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Αγγελόπουλος: Βρέθηκε στην «Διάδραση» για καλό σκοπό

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο Περιστέρι όπου στεγάζεται ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός ΔΙΑΔΡΑΣΗ.

Ο συγκεκριμένος οργανισμός προσφέρει τη γνώση και το πλαίσιο για την ορθολογική χρήση της τεχνολογίας και συγκεκριμένα την πρόληψης και την προστασίας από την «εξάρτηση οθόνης» (screen addiction). Το απόγευμα της Τρίτης δύο αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο του αθλητισμού και της τηλεόρασης βρέθηκαν στο Περιστέρι όπου στεγάζεται ο οργανισμός και έδωσαν το καλύτερο παράδειγμα.

Με την Βάσω Μητρομάρα να προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά της να στηθεί αυτό το μικρό event , συναντήσαμε εκέι τον καλαθοσφαιριστή Νίκο Παππά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο οι οποίοι μάλιστα μίλησαν για την ορθολογική χρήση των social media. Οι δύο άνδρες μάλιστα συνάντησαν και παιδάκια με ιδιαιτερότητες σε μια κίνηση που τιμά τους ίδιους αλλά και τον οργανισμό της Διάδρασης.

Θα ακολουθήσουν και άλλες συνατήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και σίγουρα θα έχουμε ενημέρωση απο καλή συνάδελφο Βάσω Μητρομάρα που δέιχνει έμπρακτα καθημερινά το κοινωνικό της έργο.

Γιώργος Αγγελόπουλος Βρέθηκε στην «Διάδραση» για καλό σκοπό

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται και σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση ενός νέου ριάλιτι.

Η συγκινητική αναφορά του Γιώργου Αγγελόπουλου για τα παιδάκια με καρκίνο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά και βρίσκεται δίπλα σε όσα ειδικά έχουν ανάγκη. Μάλιστα, κάθε χρόνο συμμετέχει στις δράσεις που κάνει ο Λουκάς Φουρλάς για την ενίσχυση των Μικρών Ηρώων του παιδοογκολογικού. Τα λόγια του μάλιστα ραγίζουν καρδιές.

Οι “Μικροί Ήρωες” είναι μία επιστημονική ομάδα σχεδιασμού και υλοποίησης εκπαιδευτικών και αθλητικών προγραμμάτων για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κολυμπάει κάθε χρόνο για φιλανθρωπικό σκοπό, θέλοντας να βοηθήσει τα παιδιά που πολεμούν με οτν καρκίνο. Ωστόσο, φέτος λόγω των συνθηκών δεν κατάφερε να βρεθεί στην εν λόγω δραστηριότητα.

«Καλημέρα, Χρόνια πολλά στην όμορφη την Κύπρο, στον φίλο μου τον Άγγελο Φουρλά, στους ΟΥΚ και σε όλους τους φορείς που στηρίζουν τα παιδιά που πάσχουν από λευχαιμία και καρκίνο. Φέτος, δεν κατάφερα να κολυμπήσω μαζί σας λόγω των συνθηκών, ελπίζω να τα καταφέρω του χρόνου! Κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του τον καρκίνο», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα.

Γιώργος Αγγελόπουλος ανάρτηση για καρκίνο