Τζούλια Αλεξανδράτου: Έβγαλε τη σιλικόνη από το στήθος της και αποκάλυψε το λόγο

«Η αλλαγή που αποφάσισα να κάνω ήταν καθαρά θέμα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζούλια Αλεξανδράτου: Έβγαλε τη σιλικόνη από το στήθος της και αποκάλυψε το λόγο

Η Τζούλια Αλεξανδράτου πήρε την απόφαση να βγάλει την σιλικόνη που είχε στο στήθος της και να το μικρύνει. Την αποκάλυψη έκανε αρχικά μέσα από ένα story στο instagram της, ενώ στη συνέχεια έκανε και τις πρώτες δηλώσεις για το λόγο της απόφασης της.

Για αυτό το λόγο αφαίρεσε την σιλικόνη από το στήθος της η Τζούλια Αλεξανδράτου

Το μοντέλο, μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time, ανέφερε: «Η αλλαγή που αποφάσισα να κάνω ήταν καθαρά θέμα αισθητικής. Δεν είχα ποτέ και δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά το μίκρυνα. Ξεκάθαρα έγινε για αισθητικούς λόγους. Την έκανα στον καλύτερο πλαστικό χειρουργό, τον κ. Πέτρο Δημοβέλη.

Έκανα πάρα πολλά χειρουργεία στο στήθος, έβαλα σιλικόνη, έβγαλα σιλικόνη, μετά έκανα ανόρθωση και τώρα το μίκρυνα. Καιρό ήθελα να το κάνω. Θέλω να το ξεκαθαρίσω ότι είναι για θέμα αισθητικό. Τώρα ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι θέλει, έχω συνηθίσει».

Να σημειώσουμε πως, η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε δηλώσεις και για την σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη, πριν από λίγες ημέρες.

Τζούλια Αλεξανδράτου στήθος αφαίρεση

Αυτό είναι το βιογραφικό της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου του 1985 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Ζήσιμος Αλεξανδράτος, είναι Έλληνας πολιτικός μηχανικός με καταγωγή από την Κεφαλονιά, ενώ η μητέρα της, Άλισον Χαντ Αλεξανδράτου, είναι πρώην μοντέλο βρετανικής καταγωγής. Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, την Άρτεμις (γεν. 1983), που είναι λαϊκή τραγουδίστρια. Από ηλικία μόλις ενός έτους ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο σε διαφημιστικά για εταιρίες στην τηλεόραση ενώ από παιδική ηλικία ξεκίνησε να συμμετέχει σε εκπομπές διαφημίζοντας παιδικά ρούχα γνωστών εταιριών.

Το 2002, σε ηλικία μόλις δεκαέξι ετών, δήλωσε συμμετοχή μέσω του πρακτορείου της στο Διαγωνισμό Ομορφιάς του ANT1 για την ανάδειξη των Σταρ Ελλάς-Μις Ελλάς-Μις Young '02. Εκεί στις 9 Απριλίου του 2002 κέρδισε τον τίτλο της Miss Young της χρονιάς ξεκινώντας και επίσημα την πορεία της ως μοντέλο, με συμμετοχές σε καμπάνιες και πασαρέλες γνωστών εταιριών.

Τέσσερα χρόνια μετά, και συγκεκριμένα στις 10 Απριλίου του 2006, έλαβε ξανά μέρος στον ίδιο διαγωνισμό για την κατάκτηση αυτή τη φορά του τίτλου Σταρ Ελλάς. Τελικά μετά τη λήξη του διαγωνισμού έφυγε με τον τίτλο της Αναπληρωματικής Star Hellas '06. Αμέσως μετά την συμμετοχή της στο διαγωνισμό ξεκίνησε την συνεργασία της με το Mega Channel έχοντας το ρόλο της συμπαρουσιάστριας του Θέμη Γεωργαντά στο μουσικό show Megalicious Chart Live. Την ίδια περίοδο έκανε το ντεμπούτο της ως τραγουδίστρια στο πλευρό του Ανδρέα Κωνσταντινίδη στο τραγούδι Μόνο Για Σένα.

Το καλοκαίρι του 2006 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1. Εκεί από τον Οκτώβριο ξεκίνησε να παρουσιάζει την μουσική εκπομπή Music Bee στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Τελικά η εκπομπή ολοκλήρωσε τον κύκλο της μετά από τρία επεισόδια λόγω χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης. Λίγο πριν την λήξη του έτους είχε ήδη φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα των περιοδικών Harper's Bazaar, Avanti, On-Off, V Men, Nitro, Γάμος, Ensquire, Celebrity και Εγώ.

Το 2007, ύστερα από πρόταση του Νίκου Περάκη, πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη μαύρη κωμωδία Ψυχραιμία κάνοντας έτσι το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο. Εκεί υποδύθηκε την Αρετή Όουλσον μία φοιτήτρια θεολογίας που συσχετίζεται με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Μάνδρακα, συμπρωταγωνιστώντας μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Γιώργο Κιμούλη, τη Βάσω Καβαλιεράτου και άλλους.

Την ίδια χρονιά ηχογράφησε άλλα δύο τραγούδια το Βασίλισσα της πίστας και το Στόχος είναι τα λεφτά, το δεύτερο για τις ανάγκες της ταινίας που πρωταγωνιστούσε. Μέσα στα επόμενα χρόνια συνέχισε την καριέρα της ως τραγουδίστρια, τραγουδώντας σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ως μοντέλο φωτογραφήθηκε για την Ελληνική Vogue στο εξώφυλλο του Νοεμβρίου του 2007 ενώ ακολούθησαν φωτογραφίσεις για τα εξώφυλλα των ανδρικών περιοδικών Playboy, Ensquire και Nitro.

Στις 3 Μαρτίου του 2010 κυκλοφόρησε ταινία πορνό με τίτλο Τζούλια Αλεξανδράτου - Το Απαγορευμένο η οποία ξεπέρασε τις 200.000 πωλήσεις τις πρώτες τρεις μέρες της κυκλοφορίας της. Ενώ η ίδια στην αρχή δήλωσε πως επρόκειτο για κλοπή προσωπικών της ερωτικών στιγμών της τελικά στις 17 Μαρτίου του 2010, με συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ANT1, είπε πως το dvd αποτέλεσε προϊόν συνεργασίας με την εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Το θέμα προκάλεσε έντονες συζητήσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της εποχής, με δημοσιεύματα να συσχετίζουν ακόμη την κυκλοφορία της ταινίας με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου της χώρας.[9] Τη σεζόν 2010-2011 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA3 όπου παρουσίασε το talk show Με την Τζούλια στη late night ζώνη του σταθμού.

Την ίδια περίοδο πρωταγωνίστησε σε ένα ακόμη πορνό προκαλόντας ποικίλα σχόλια. Συμμετείχε σε ακόμη 3 ταινίες αυτού του είδους πριν αποσυρθεί οριστικά από τον χώρο το 2012. Το 2011 πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική κωμωδία του Όμηρου Ευστρατιάδη Οι Πόντιοι: New Generation παίζοντας μεταξύ άλλων και με την Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Μάνατζερ της υπήρξε ο Μένιος Φουρθιώτης, παίρνοντας τη θέση του Ηλία Ψινάκη με τον οποίο συνεργάστηκε από το 2006 μέχρι το 2009.[12] Η συνεργασία των δύο ξεκίνησε το 2009 στον ΑΝΤ1, όταν απέκτησαν φιλική σχέση στα καλλιστεία. Σχετικά με την ταινία πορνό της Αλεξανδράτου, ο Φουρθιώτης δήλωσε ότι την απόφαση την είχε πάρει μόνη της. Η συνεργασία αυτή συνεχίστηκε μέχρι το 2012, ενώ στη συνέχεια η σχέση τους οδηγήθηκε στις αίθουσες των δικαστηρίων μετά από μήνυση της Αλεξανδράτου που κατηγόρησε τον Φουρθιώτη για κλοπή 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιό της.

Τον Νοέμβριο του 2016, κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον Τάσο Ποτσέπη, το τραγούδι "Αγάπη Μόνο".