MasterChef 5: Οι πρώτες δηλώσεις Κοντιζά, Κουτσόπουλου, Ιωαννίδη μετά τον τελικό

«Ο λόγος που κάνουμε πέντε δοκιμασίες είναι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Οι πρώτες δηλώσεις Κοντιζά, Κουτσόπουλου, Ιωαννίδη μετά τον τελικό

Αμέσως μετά τον τελικό του MasterChef 4, οι τρεις κριτές του διαγωνισμού, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου.

Oι δηλώσεις των κριτών του MasterChef 5 μετά τον τελικό

«Πάντα περνάμε καλά πίσω από τις κάμερες. Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη μέρα, οπότε είχαμε δύο λόγους παραπάνω. Οι φιναλίστ και όλα τα παιδιά το αξίζουν. Τα πράγματα πήγαν πολύ ωραία, περάσαμε πάρα πολύ καλά. Οι μάχες των φιναλίστ κρίθηκαν στην λεπτομέρεια, ήταν στήθος με στήθος. Τα δυο παιδιά πάλεψαν και είναι εξαιρετικοί μάγειρες. Η Μαργαρίτα είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Το βίντεο του Κοντιζά έχει πάρα πολύ πλάκα, μπήκε στον ρόλο του Bruce Lee. Πάντα έχει ταλέντο ο Σωτήρης και σαν ηθοποιός και σαν παρουσιαστής, όχι τόσο σαν μάγειρας» αστειεύτηκε ο Πάνος Ιωαννίδης. Δείτε και τις πρώτες δηλώσεις της Μαργαρίτας.

«Ο λόγος που κάνουμε πέντε δοκιμασίες είναι και ο λόγος που έχουμε καλεσμένους πάνω στους οποίους βασίζεται ολόκληρη η βαθμολογία. Από τους πέντε και μετά, όλα τα παιδιά αξίζουν. Στις τελευταίες θέσεις όλοι είναι ικανοί. Η Μαργαρίτα φέτος είχε αυτό το άγγιγμα, το νιώσαμε σχετικά νωρίς. Ήταν ένα βουνό πάνω στο οποίο έπεσε ο Διονύσης. Παρ’ όλα αυτά τα πήγε πολύ καλά, άντεξε αλλά το 10 στο τέλος είναι δύσκολο» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Ήταν αμφίρροπος τελικός, ήταν όμορφος, είχε αγωνία, εξαιρετικούς καλεσμένους, δεν έλειπε τίποτα! Από άποψη δοκιμασιών ήταν το πιο δύσκολο MasterChef, το επίπεδο ήταν πιο υψηλό. Οι δοκιμασίες ήταν υπεραπαιτητικές. Συγχαρητήρια στην Μαργαρίτα που ήταν η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Όπως και ο Μανώλης Σαρρής, κέρδισε και το Silver Award. Το σημαντικό είναι να κερδίζει κάθε χρόνο ο καλύτερος. Θέλαμε να δούμε κάποια στιγμή να κερδίσει και γυναίκα. Η Μαργαρίτα έδωσε όλο της τον εαυτό, είναι ένα μαγειρικό ταλέντο. Πρέπει να το χαρούν, να το ζήσουν, να το εισπράξουν, να το καταπιούν. Στη συνέχεια όλοι θα βρουν τον δρόμο τους» ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η ανάρτηση του Πετρετζίκη για την νίκη της Μαργαρίτας στο MasterChef 5

O Άκης Πετρετζίκης παρακολουθούσε φέτος το MasterChef 5 και από την αρχή είχε ξεχωρίσει την Μαργαρίτα, η οποία μάλιστα κέρδισε στον τελικό τον Διονύση και πήρε το χρηματικό έπαθλο, αλλά και τον τίτλο, με την οικογένεια της να βρίσκεται στο πλευρό της.

Λίγη ώρα μετά το τελικό αποτέλεσμα, ο Άκης Πετρετζίκης θέλησε να δείξει τη στήριξη του στην 27χρονη και έτσι απλά έβαλε ένα emoji με χαμόγελο και το hashtag του διαγωνισμού στο λογαριασμό του στο twitter.

Τις επόμενες ημέρες σίγουρα περιμένουμε και τη συνάντηση του πρώτου Έλληνα MasterChef με την Ελληνίδα MasterChef.

Άκης Πετρετζίκης για Μαργαρίτα MasterChef