Το αινιγματικό post της Ελεονώρας Μελέτη λίγο πριν την λήξη του συμβολαίου της με τον ALPHA

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το αινιγματικό post της Ελεονώρας Μελέτη λίγο πριν την λήξη του συμβολαίου της με τον ALPHA

Μία αινιγματική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη, λίγο πριν την λήξη του συμβολαίου της με τον ALPHA, καθώς φημολογείται πως θα μετακομίσει στο ανταγωνιστικό κανάλι.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της, στην οποία ανακοίνωσε πως ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με «κάτι καινούριο» και συγκεκριμένα με κάτι, που και οι θαυμαστές της την έχουν ενθαρρύνει να κάνει.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

Συγκεκριμένα, στην λεζάντα γράφει: «Υπάρχουν στιγμές στην ζωή, που τα βλέπουμε όλα άσπρα. Άλλες πάλι φορές τα βλέπουμε όλα μαύρα. Είτε γιατί έτσι είμαστε, είτε γιατί έτσι μας είπαν. Αν και βέβαια, εώς ότου γνωρίσουμε τους εαυτούς μας, συνήθως είμαστε αυτό που μας λένε...μέχρι να συνειδητοποιήσουμε πως τελικά μπορεί κάπου στη μέση να υπάρχει και το γκρι...

Με αυτο το "αινιγματικό" ποστ, θέλω να μοιραστώ ένα τσικ από την μεγάλη χαρά, που έχω για κάτι που έρχεται...το ήθελα καιρό, πολλοί από εσάς με παροτρύνατε να το τολμήσω. Να ξέρετε πως εσείς, αυτοί οι ωραίοι τύποι, με πείσατε να κάνω το βήμα. Σε λίγο τα νεότερα! Μήπως μπορείτε να μαντέψετε τι έρχεται;».

Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη

Με δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά το παραλήρημά της για τα «σωστά πρότυπα ομορφιάς».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το πρόσωπό της χωρίς ρετούς και χωρίς φίλτρα και εξηγεί μερικά... βασικά για την γυναικεία ομορφιά.

«Λατινοπούλου, άκου κάτι… οι πανάδες που τις αποκαλείς “αντιαισθητικές” λέγονται επιστημονικά μελάγχρωση και έχουν παθολογικά αίτια, συχνά νόσους ή τις αποκτά μια γυναίκα δώρο από την εγκυμοσύνη. Βγαίνουν παντού. Εμένα βγήκαν στο κούτελο και στο άνω χείλος. Κοινώς όταν με δει ο ήλιος, ναι έχω μουστάκι!

Αλλά μάντεψε. Εμένα δεν με ενοχλούν τελικά, ούτε τον άντρα μου… κάτι τύπισσες σαν εσένα ενοχλούν… δεν άκουσα τι λες στο βίντεο σου. Σταμάτησα όταν άκουσα να λες πως φωτογραφίζουμε κάποιες γυναίκες “ό,τι αντιαισθητικό έχουμε πάνω μας”. Πάρε, λοιπόν, τις αντιαισθητικές πανάδες μου. Ορόσημο για τη γέννηση της κόρης μου!», έγραψε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ελεονώρα Μελέτη Αφροδίτη Λατινοπούλου