Βάσω Γουλιελμάκη: «Σχεδόν κάθε μέρα δέχομαι στα social media...»

«Απλά στα λόγια πολύ καλά είναι όλα, στην πράξη όμως»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Γουλιελμάκη: «Σχεδόν κάθε μέρα δέχομαι στα social media...»

Συνέντευξη παραχώρησε η Βάσω Γουλιελμάκη στην κάμερα του Happy Day και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως σχεδόν καθημερινά δέχεται πολλές προτάσεις γάμου στα social media.

Η αποκάλυψη της Βάσως Γουλιελμάκη για τα social media

Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σχεδόν κάθε μέρα μου γράφουν θαυμαστές στα social media «σε παντρεύομαι»! Απλά στα λόγια πολύ καλά είναι όλα, στην πράξη όμως».

«Κατά του γάμου, όχι, δεν δηλώνω. Δεν δήλωσα ποτέ κατά του γάμου. Ποτέ δεν λέω ποτέ σε τίποτα. Πολλές φορές δηλώνεις κάτι και μετά το λούζεσαι οπότε εγώ το έχω μάθει αυτό και έχω σταματήσει να λέω ποτέ» πρόσθεσε στην συνέχεια. H Βάσω Γουλιελμάκη να σημειώσουμε πως, είχε πάρει θέση για τις καταγγελίες στο θέατρο.

«Ζήλευα πολύ όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό μου»

Η Βάσω Γουλιελμάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love it, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον πρώην σύζυγό της, Σωκράτη Αλαφούζο, αλλά και τις ερωτικές σκηνές, που όπως τόνισε είναι το χειρότερό της.

«Εδώ και 17 χρόνια είμαι πρώτα μαμά και μετά ηθοποιός. Η κόρη μου δεν έχει πει ποτέ ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, ήταν και είναι πολύ αυστηρή μαζί μου. Συνήθως με μαλώνει και παραπονιέται για τη μαγειρική μου, μου λέει ότι δεν μαγειρεύει καλά», είπε αρχικά.

Η Βάσω Γουλιελμάκη είπε επίσης: «Οι ερωτικές σκηνές είναι το χειρότερό μου. Ευτυχώς τα περισσότερα που κάνω είναι κωμωδία. Εγώ ζήλευα πολύ τον Σωκράτη όταν είχε ερωτικές σκηνές. Ζήλευα πάρα πολύ τη Ζέτα Μακρυπούλια στις “Αέρινες σιωπές” που είχε ερωτικές σκηνές με τον Σωκράτη».