Σοφία Βόσσου: Η πρώτη φωτογραφία μετά την περιπέτεια της υγείας της

Ποια η κατάστασή της;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοφία Βόσσου: Η πρώτη φωτογραφία μετά την περιπέτεια της υγείας της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας της Σοφίας Βόσσου, η οποία πέρασε μία περιπέτεια τον τελευταίο καιρό.

Η ανάρτηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου με τη Σοφία Βόσσου

«Η αγαπημένη μας Σοφία είναι πολύ καλά!

Τηλεοπτικά είναι μια μεγάλη αποκλειστικότητα να έχεις την πρώτη της συνέντευξη μετά από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.

Στέκομαι όμως στο πιο προσωπικό επίπεδο, γιατί πέραν από «αποκλειστικότητες», το σημαντικότερο για μένα είναι η χαρά, η συγκίνηση και η επισφράγιση μιας 35χρονης φιλίας, το γεγονός ότι επέλεξε να μιλήσει σε μένα, μετά από αυτήν την συγκλονιστική στιγμή της ζωής της. Την ευχαριστώ από καρδιάς.

Η συνέντευξη μας με την Sofia Vossou, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Σου Κου Family στον ΣΚΑΪ ΤV»

Σοφία Βόσσου υγεία

Η ανάρτηση της Σοφίας Βόσσου μετά το χειρουργείο

Εξελίξεις έχουμε όσον αφορά την υγεία της Σοφίας Βόσσου, η οποία πριν περίπου ένα μήνα μπήκε στο νοσοκομείο για να προβεί σε ένα σημαντικό χειρουργείο.

Συγκεκριμένα, χρειάστηκε να περάσει για δεύτερη φορά το κατώφλι του χειρουργείου, έπειτα από επιπλοκή που είχε παρουσιαστεί μετά την πρώτη επέμβαση για να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα με το στομάχι της.

«Δε συντρέχει κανένας λόγoς ανησυχίας. Έκανε ένα χειρουργείο στο στομάχι γιατί υπήρξε μια επιπλοκή που συνηθίζεται και έπρεπε να ξαναμπεί για να διορθωθεί αυτό που είχε γίνει στο πρώτο χειρουργείο. Είναι καλά, δεν συντρέχει πραγματικά κανένας λόγoς ανησυχίας.

Αυτή τη στιγμή κοντά της βρίσκομαι εγώ γιατί λόγω Covid είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και δε μπορεί να έχει καμία επίσκεψη. Απαγορεύεται αλλά τις επόμενες ημέρες θα είναι εκτός νοσοκομείο και θα όλα καλά», είχε αποκαλύψει η κόρη της. Αναλυτικά οι δηλώσεις της.

Το Σαββατοκύριακο, η Σοφία Βόσσου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook, θέλησε να ευχαριστήσει όσους της έστειλαν μηνύματα αγάπης.

Σοφία Βόσσου εξελίξεις υγείας χειρουργείο