Masterchef 5 - αδερφή Διονύση: «Δεν έχει το προφίλ που βγήκε προς τα έξω»

«Φυσικά και ήθελα να κερδίσει ο αδερφός μου, το άξιζε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - αδερφή Διονύση: «Δεν έχει το προφίλ που βγήκε προς τα έξω»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Διονύσης Σαρακίνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» με την αδερφή του να μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνος.

Ο δεύτερος φιναλίστ του Masterchef 5 μίλησε για την εμπειρία που απέκτησε από το παιχνίδι ενώ παράδεχτηκε πως έκανε πολλά λάθη καά την παραμονή του εκεί.

Η κατά 13 χρόνια μεγαλύτερη αδερφή του, Φένια, μίλησε για τον Διονύση και τον χαρακτήρα, αλλά και για τις φορές που παρεξηγήθηκε από το κοινό.

Οι δηλώσεις της αδερφής του Διονύση Σαρακίνη

«Φυσικά και ήθελα να κερδίσει ο αδερφός μου, το άξιζε, αλλά και η Μαργαρίτα είναι εξαιρετική. Είμαι πολύ χαρούμενη για το επίπεδο που έχει φτάσει και περήφανη. Ο Διονύσης δεν έχει αλλάξει. Είναι χειμαρρώδης, ενεργητικός, αυτό που καταλάβετε όλοι, άμεσος, πολύ καλός, ευγενικός. Δεν έχει το προφίλ που βγήκε προς τα έξω.

Είναι αδερφός μου, ότι και να πω τα λέει όλα. Είναι πολύ πεισματάρης και έχει μεγαλώσει μέσα στις κουζίνες. Δουλεύει από πολύ μικρές και ότι έχει καταφέρει, το έχει καταφέρει μόνος του, οπότε του βγάζω το καπέλο. Από 10 χρονών δουλεύει, είτε στα εστιατόρια που είχαμε, είτε μόνος του. Από όταν τελείωσε την σχολή δεν έχει πάει μια μέρα διακοπές. Το αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, το κυνηγάει και θα πάει μπροστά.

Έχουμε 13 χρόνια διαφορά. Μαγειρεύουμε όλοι στο σπίτι, είμαστε πάρα πολύ της κουζίνας. Η ναούς είναι εξαιρετική και ο χρόνος θα δείξει. Ο γιος μου είναι πολύ χαρούμενος για τον θείο του. Βέβαια περίμενε το τρόπαιο στο σπίτι.».

Διονύσης και Ανούς έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους μετά τον τελικό

«Η Ανούς με έχει ζήσει, ξέρει ποιος είμαι, κάτι που οι άλλοι δεν το ξέρουν. Δεν είμαι ότι με υποστηρίζει γιατί πρέπει να με υποστηρίξει. Μου κάνει πολύ μεγάλη κριτική. Ό,τι “κακό” κάνω θα το σχολιάσει και με τον τρόπο της θα σου περάσει το σωστό. Την ευχαριστώ γιατί δεν είχα ακούσει τις δηλώσεις της. Ελπίζω να τη δικαίωσα. Νομίζω πως το έκανε», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ο Παύλος ήταν ο μεσίτης για το σπίτι που έχουμε βρει. Μένουμε μαζί. Ο καθένας έχει τις δουλειές του, το πρόγραμμά του, κοιτάμε όμως να είμαστε εκεί».