MadClip: Αποκάλυψε πως νόσησε από κορωνοϊό

Είπε on air και την ηλικία του!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MadClip: Αποκάλυψε πως νόσησε από κορωνοϊό

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Mad Clip “εισέβαλε” στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ερμηνεύοντας το καινούργιο του τραγούδι που κυκλοφορεί με την Ελένη Φουρέιρα «Μπορεί».

Ο γνωστός ράπερ ξεσήκωσε το πλατό και αμέσως μετά μίλησε τόσο για την ζωή του όσο και για τα επαγγελματικά του βήματα, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι νόσησε από κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις του Mad Clip

«Εγώ προσπαθώ να κάνω κάποιες εμφανίσεις στην τηλεόραση αλλά εντάξει. Έχω γεννηθεί Νέα Υόρκη, μεγάλωσα εκεί και πιτσιρικάς το 1999-2000 ήρθα στην Ελλάδα και μετά πηγαινοερχόμουν. Από το 2016 είμαι μόνιμα Ελλάδα και από τότε ξεκίνησα να γράφω στα Ελληνικά. Είχα το όνειρο να πετύχω στο εξωτερικό και αυτό δεν έγινε ποτέ.

Μετά μου έδωσε εδώ ένας ράπερ να τα μεταφράσω στα ελληνικά αλλά είναι πολύ δύσκολη γλώσσα πραγματικά.

Στο φινάλε ακολουθείς τον τρόπο της ζωής που εκφράζεις μέσα από τα τραγούδια σου. Δεν είναι για όλους το ίδιο, εμένα μου αρέσει να περνάω καλά και εγώ και ο κόσμος. Είμαι 34 χρονών αλλά έχω baby face.

Έχω αντισώματα, πέρασα κορωνοϊό φίλε είμαι άτρωτος».

«Το αυτοκίνητο μου είναι πολύ γρήγορο και ξέφυγα από το περιπολικό»

Ο MadClip το βράδυ της Πέμπτης συνελήφθη μετά από καταδίωξη με τους αστυνομικούς και έτσι ο ίδιος δύο μέρες μετά εξηγεί όλο το παρασκήνιο της περιπέτειας του.

Ο δημοφιλής ράπερ κατηγορήθηκε για ανυπακοή και επίθεση κατά των αστυνομικών ενώ μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν οι όταν οι Αρχές του έκαναν σήμα να σταματήσει, ο ίδιος δεν το έκανε και έτσι ακολούθησε καταδίωξη όπου και ο Mad Clip παραβίασε τέσσερα κόκκινα φανάρια οδηγώντας γρήγορα μέχρι που τελικά οι αστυνομικοί τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν.

Σήμερα το απόγευμα ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και έτσι έκανε ένα live στο Instagram εξηγώντας τι πραγματικά συνέβη.

O Mad Clip είπε χαρακτηριστικά: «Μπήκα σε αυτή την διαδικασία για να λύσω κάποιες απορίες για το συμβάν που παίχτηκε… Βγήκαν αρκετά και μιλάνε περί δολοφόνε, φανάρια και ιστορίες… Καταδίωξη έγινε καταδίωξη ήμουν στο δρόμο και έτρεχα είμαι κοντράκιας και μου αρέσει η ταχύτητα…

Ότι έτρεχα, έτρεχα έχω βγει πλακωμένος και με κυνηγάει ένα περιπολικό μέσα στο τούνελ, εννοείται επειδή το αυτοκίνητο μου είναι μεγάλα κυβικά και γρήγορο ξέφυγα από το περιπολικό. Στην πρώτη έξοδο μετά την εθνική και τυχαίνει την ώρα που βγαίνω να μου την πέφτει η ομάδα ΔΙΑΣ…

Δεν θα έβαζα κανέναν σε κίνδυνο σταμάτησα, τα παλικάρια φώναζαν και υπήρχε πολύ ένταση. Με συνόδευσαν στο τμήμα του Μοσχάτο η ομάδα ΔΙΑΣ… Αν πέρναγα τα φανάρια που έλεγαν θα ήμουν αυτόφωρο, είναι μόδα στο να κράζουμε την ραπ και την τραπ μουσική…»

Mad Clip εξηγεί τι συνέβη με την σύλληψη του