Insta Poll: Ο Χρήστος Μάστορας αρέσει περισσότερο στο γυναικείο κοινό

Από ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης! Μετά από δίκη σας πάντα ψήφο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Insta Poll: Ο Χρήστος Μάστορας αρέσει περισσότερο στο γυναικείο κοινό

Περισσότερο αρέσει στο γυναικείο κοινό ο Χρήστος Μάστορας από ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης, όπως φαίνεται μετά από τις ψήφους σας.

Ο προσωπικός λογαριασμός του Youweekly είχε ανεβάσει πριν μερικές ώρες ένα poll, αναφορικά με τους δύο τραγουδιστές και συγκεκριμένα για το ποιος σας αρέσει πολύ.

Ο τραγουδιστής ωστόσο των Μελισσών έχει συγκεντρώσει με διαφορά τις περισσότερες ψήφους, ωστόσο εμείς λατρεύουμε πολύ και τους δύο!

Insta Poll ο Χρήστος Μάστορας αρέσει περισσότερο στο γυναικείο κοινό

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον ταλαντούχο Χρήστο Μάστορα

Κατάγεται από το μειονοτικό χωριό Βοδίνο, ένα από τα ελληνόφωνα βορειοηπειρωτικά χωριά της Αλβανίας, ενώ ήρθε στην Ελλάδα με τους γονείς του σε ηλικία 3,5 ετών.

Στην ηλικία των 2 ετών ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο, όταν πέρασε μια πολύ σοβαρή ασθένεια με τα ερυθρά του αιμοσφαίρια, ένα είδος λευχαιμίας, κατά την οποία οι γιατροί τον ήθελαν νεκρό. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ζει λόγω της βοήθειας ενός γιατρού της περιοχής της Δερόπολης, ο οποίος του έδωσε ένα φαρμακευτικό σκεύασμα από βότανα που εν τέλει απέβη άκρως λυσιτελές για τον ίδιο, αφού του έσωσε τη ζωή.

Τον Μάιο του 2008 δημιουργήθηκαν οι Melisses. Το συγκρότημα αποτελείται από τον Χρήστο Μάστορα στο τραγούδι, τον Θάνο Λάιτσα στην κιθάρα, τον Παύλο Καλτουρουμίδη στα πλήκτρα, τον Σπύρο Κουδούνη στα τύμπανα και τον Κώστα Μαυρογέννη στο μπάσο.

Το 2010 η μπάντα επιχείρησε τη συμμετετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι τους "Κινέζος" χωρίς να προκριθεί. Την ίδια χρονιά απέσπασαν το βραβείο "Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη" στα Mad Video Music Awards, ενώ 3 χρόνια αργότερα έλαβαν, στην ίδια διοργάνωση, το βραβείο για το "Καλύτερο Συγκρότημα".

Το 2016 συμμετείχε ως κριτής στο Rising Star, όπου και αναδείχθηκε νικητής εκ των κριτών, μετά τη νίκη του Γιάννη Ξανθόπουλου, παίκτη της ομάδας του.

Το 2019 συμμετείχε ως κριτής στο The X Factor μαζί με τους Γιώργο Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλη Τσαουσόπουλο. Νίκησε ο Γιάννης Γρόσης από την ομάδα τουΤο πρώτο τους τραγούδι κυκλοφόρησε το 2008 με τίτλο "Κρυφά", ένα τραγούδι που παρέμεινε πρώτο στο top 10 του ελληνικού ραδιοφώνου για 3 συνεχόμενους μήνες.Εν συνεχεία κυκλοφόρησαν πολλά τραγούδια τους, με τελευταίο Που 'ναι η αγάπη (2021).