Χώρισε η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα

Αυτό είναι το πρόσωπο του άνδρα που βρισκόταν στο πλευρό της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισε η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα

Μερικές δύσκολες στιγμές περνάει η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα, καθώς όπως γράφει η Σάσα Σταμάτη στη Secret των Παραπολιτικών, χώρισε από τον επιχειρηματία Νίκο μετά από αρκετό καιρό σχέσης.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου είχε κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με τον νέο της σύντροφο στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, στο Ηρώδειο.

Είναι επιχειρηματίας, αλλά λόγω προσωπικής επιλογής του δεν θα ήθελε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του», είχε πει η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου πριν αρκετό καιρό, θέλοντας να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ενώ, να σημειώσουμε πως είχαν σχέση εξ αποστάσεως, αφού εκείνη ζει στην Κρήτη και εκείνος στην Αθήνα, όμως για χάρη του έρωτά τους και οι δύο ήταν με μια βαλίτσα στο χέρι.

Ενώ, να σημειώσουμε πως ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου είχε τροχαίο ατύχημα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Γιώργος Παπανδρέου, Μαργαρίτα κόρη χώρισε

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου για το διδακτορικό της Μαργαρίτας

Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε χαρούμενος που η κόρη του, Μαργαρίτα απέκτησε το διδακτορικό της στην Βιολογία, αναρτώντας μάλιστα δύο φωτογραφίες από την παρουσίαση της διατριβής.

«Πάντα μεγάλη η χαρά να βλέπεις τα παιδιά σου να κάνουν βήματα σημαντικά στη ζωή τους, να κοπιάζουν αλλά και να πραγματοποιούν ονειρά τους. Συγχαρητήρια Μαργαρίτα για την παρουσίαση και την απόκτηση του διδακτορικού σου στην Βιολογία!», αναφέρει στο μήνυμά του.

To παρών έδωσε και ο θείος της Μαργαρίτας Παπανδρέου και αδερφός του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος έγραψε:

«Περήφανος και συγκινημένος για την ανιψιά μου, Μαργαρίτα, που σήμερα παρουσίασε την διατριβή της στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στην επιτροπή με πρόεδρο τον Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής, Νεκτάριο Ταβερναράκη. Ο επίσημος τίτλος της διατριβής της ήταν «Η ομοιόσταση του πυρήνα στη γήρανση και το νευροεκφυλισμό: Μηχανισμοί νουκλεοφαγίας και επιδιόρθωσης DNA. Η ίδια, βρήκε συγκεκριμένα DNA που σχετίζονται με την γήρανση και έτσι ανέλυσε το πως μπορεί αυτή να ανατραπεί! *Η Μαργαρίτα συμμετέχει στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας (ΙΜΒΒ) Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ)».

Μαργαρίτα Παπανδρέου διδακτορικό