Φεύγουν από το OPEN οι Ράδιο Αρβύλα

Σε ποιο κανάλι θα τους δούμε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φεύγουν από το OPEN οι Ράδιο Αρβύλα

Αποχαιρέτησαν για αυτή τη χρόνια οι Ράδιο Αρβύλα το τηλεοπτικό τους κοινό πριν από μερικές εβδομάδες, μέσα από την συχνότητα του OPEN.

Όπως κάθε χρόνια έτσι και φέτος, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του από την Θεσσαλονίκη μπήκαν ξανά στα σπίτια μας αι τα γέμισαν με γέλιο.

Αναφορικά όμως με το τηλεοπτικό τους μέλλον, τα πράγματα είναι λίγο περίεργα, καθώς όλα βρίσκονται στον αέρα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, η εκπομπή δεν θα συνεχίσει του χρόνου στο Open, μιας και ο Αντώνης Κανάκης βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλα κανάλια.

Και αυτό γιατί δεν υπάρχει καμία συμφωνία, ούτε από πλευράς των Ράδιο Αρβύλα, ούτε κι από πλευράς του καναλιού, παρά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Φεύγουν από το OPEN οι Ράδιο Αρβύλα;

Τα λόγια του Αντώνη Κανάκη για το φινάλε του Ράδιο Αρβύλα

«Όλη αυτή η σεζόν, αν είχε ένα χαρακτηριστικό, ήταν η επαφή με τον κόσμο. Πάντα είχαμε πάρε - δώσε με τους τηλεθεατές, αλλά αυτό που έγινε φέτος, δεν έχει ξαναγίνει πραγματικά... Δηλαδή, τόση αγάπη, τόση συμμετοχή... είναι απίστευτο», είπε ο Αντώνης Κανάκης λίγο πριν το τέλος, συγκινημένος από την ανταπόκριση που γνώρισε το Ράδιο Αρβύλα από το κοινό.

«Παρέμβαση» της κόρης του Αντώνη Κανάκη στην εκπομπή

Τελευταία εκπομπής της σεζόν φέτος για το Ράδιο Αρβύλα και τον Αντώνη Κανάκη τον περίμενε μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη, αφού λίγο πριν το «κρύο ανέκδοτο της ημέρας», η μικρή του έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα στο οποίο τραγουδάει το σλόγκαν της ενότητας.

Ο παρουσιαστής θέλησε να πειράξει τον φίλο του Στάθη Παναγιωτόπουλο για τα αστεία που λέει και έτσι όταν του ήρθε το ηχητικό ξεκαθάρισε πως τον πρόδωσε το ίδιο του το παιδί, ενώ όλοι ξετρελάθηκαν με το τραγούδι της μικρής.

Μάλιστα, ο αγαπημένος παρουσιαστής με αφορμή την τελευταία εκπομπή της σεζόν απευθύνθηκε στα παιδιά του και τους είπε πως από εδώ και πέρα θα περνάνε περισσότερη ώρα μαζί.

«Το ίδιο μου το παιδί. Να δώσω φιλιά στην ντουντούκα μου και στον Γιαννάκη μου. Ναι, τελειώνει ο μπαμπάς. Θα παίζουμε ακόμα περισσότερο τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.