Μαρία Σάκκαρη: «Σπάει» την σιωπή της η μητέρα της - «Είναι ένα πολύ καλό παιδί»

Οι πρώτες της δηλώσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Σάκκαρη: «Σπάει» την σιωπή της η μητέρα της - «Είναι ένα πολύ καλό παιδί»

Πιο περήφανη από ποτέ είναι η γνωστή τενίστρια και μαμά της Μαρίας Σάκκαρη, Αγγελική Κανελλοπούλου, η οποία μίλησε το πρωί του Σαββάτου στο “Καλύτερα δε γίνεται”, αναφορικά με την επίδοση της στο Roland Garros.

Η Μαρία μπορεί να μην προκρίθηκε στο τελικό, όμως κατάφερε και έκανε μια σπουδαία εμφάνιση και αγαπήθηκε για ακόμη μια φορά από όλους τους Έλληνες.

Η μητέρα της, μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αναφορικά με την εντυπωσιακή πορεία της κόρης της, δηλώνοντας περήφανη για τα όλα όσα έχει πετύχει.

Οι δηλώσεις της μητέρας της Μαρίας Σάκκαρη

«Το τένις είναι ένα “άτιμο” άθλημα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο τελικός θα έρθει”. Είμαι πολύ περήφανη για τη Μαρία, όχι μόνο γιατί είναι καλή αθλήτρια αλλά γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί. Δεν μας δημιούργησε ποτέ πρόβλημα ως γονείς.

Πριν από δυο μήνες της έλεγα να μην ανησυχεί. Και ότι θα πάει καλά. Ότι θα είναι μέσα στις 8 αλλά ευτυχώς που έκανα λάθος γιατί πήγε καλύτερα. Η Μαρία από 3 χρονών είχε μυς. Έκανε πολλά σπορ. Έπαιζε ποδόσφαιρο με τα παιδιά στο σχολείο. Δεν ήθελα να την προπονήσω γιατί η προπόνηση είναι σκληρή. Και δεν ήθελα να έρθω μαζί της σε αντιπαράθεση. Ξεκίνησε να παίζει τένις με τον παππού της. Παίζει από 7 ετών τένις κάθε μέρα».

Αγκαλιά Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη

Σε σχέση φαίνεται πως είναι ο γιος του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας. Ο νεαρός Κωνσταντίνος σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα είναι ερωτευμένος με την Μαρία Σάκκαρη, η οποία έχει κερδίσει πολλά μετάλλια. Ωστόσο, κανένας δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει την είδηση.

Όμως οι πρώτες κοινές τους αναρτήσεις μαρτυρούν πως είναι μαζί και αν μπορούμε να καταλάβουμε από τα χαμόγελα τους πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα, φήμες τους θέλουν ζευγάρι από πριν μπει ο Κωνσταντίνος στον στρατό.

Κοινή τους φωτογραφία μετά το τουρνουά του Roland Garros, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram η Μαρία Σάκκαρη, βάζοντας απλά μια κόκκινη καρδιά ανάμεσα τους, μη κάνοντας κάποιο άλλο σχόλιο.

Από την πλευρά του και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μοιράστηκε στο προφίλ του στο Instagram - το οποίο διατηρεί ιδιωτικό - την πρώτη τους κοινή φωτογραφία, όπου πόζαραν αγκαλιασμένοι και πολύ ευτυχισμένοι.

Αν αυτός δεν είναι έρωτας, τότε τι;

Μαρία Σάκκαρη Κωνσταντίνος Μητσοτάκης