Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τάσος Ξιαρχό: «Τη χορογραφία του Señorita την έκανα στο κρεβάτι μου γιατί βαριόμουν να σηκωθώ»

«Γι΄αυτό είναι γνωστή χορογραφία καθιστή σε καρέκλα»

Τάσος Ξιαρχό: «Τη χορογραφία του Señorita την έκανα στο κρεβάτι μου γιατί βαριόμουν να σηκωθώ»
News 12.06.2021 15:43
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το μεσημέρι του Σαββάτο, ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην κάμερα του DOT, όντας.. ξαπλωμένος στο κρεβάτι του και προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Ο γνωστός χορογράφος και πρώην παίκτης της Φάρμας, -δείτε εδώ την ανάρτηση του μετά τον τελικό του παιχνιδιού-, περιέγραψε πως η κρεβατοκάμαρα του είναι διακοσμημένη με πολλά φωτάκια, τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το ροζ, λευκό και μπες ενώ μοιάζει σαν το δωμάτιο «μίας μικρής πριγκίπισσας».

Επίσης, ανέφερε πως πάντα κοιμάται γυμνός, έχοντας δίπλα του πολλά μαξιλάρια ενώ αυτό που τον νανουρίζει είναι.. οι ταινίες τρόμου. Το πρώτο πράγμα επίσης που κάνει μόλις ξυπνάει και ανοίγει τα μάτια του αυτό είναι να μπει στο Instagram!

Μάλιστα, αποκάλυψε πως τη χορογραφία του Señorita που τραγούδησαν η Τάμτα και ο Snik την εμπνεύστηκε στο κρεβάτι του: «Βαριόμουν πάρα πολύ και ήμουν κουρασμένος να σηκωθώ και χορογράφησα στο κρεβάτι μου. Γι΄αυτό είναι γνωστή χορογραφία καθιστή σε καρέκλα».

Οι δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό

«Δεν πήγα στο Survivor 4 γιατί από εκεί βγαίνεις μισητός»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που του έγινε από το Survivor 4, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πήγε για να μην χαλάσει το όνομά του.

O Τάσος πριν καλά καλά μπει στη Φάρμα αποχώρησε και η αλήθεια είναι πως και ο ίδιος παραδέχθηκε στις δηλώσεις του πως θα μπορούσε να μείνει λίγο καιρό παραπάνω στο παιχνίδι για να αποσπάσει περισσότερα χρήματα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά στο J2US.

«Για να μην πήγα στο Survivor θα υπήρχε λόγος. Θα ήθελα να πάω πάρα πολύ αλλά συνέβησαν πράγματα στο διάστημα που δεν πήγα τα οποία δεν θα γίνονταν στη ζωή μου αν πήγαινα.

Ο λόγος που δεν πήγα στο Survivor, και καλώς τελικά δεν πήγα, είναι ότι από κει πέρα βγαίνεις μισητός. Ο Τριαντάφυλλος στο J2US μου έλεγε πάντα, «Τάσο ότι θέλεις εσύ» και ο Αλέξης Παππάς είναι ένας τύπος που αλλιώς τον ήξερα και αλλιώς φάνηκε μετά. Ρόλοι είναι όλα αυτά».

«Για τη Φάρμα, το μόνο που σκέφτομαι, είναι πως θα μπορούσα να κάτσω παραπάνω και να πάρω και άλλα χρήματα. Αλλά δεν μπορώ να δίω τον εαυτό μου για τα χρήματα»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτό είναι το βιογραφικό του Τάσου Ξιαρχό

Η πρώτη ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό μετά την αποχώρηση από τη Φάρμα

Share