Τατιάνα Σαββίδου: Ξέσπασε η ταξιδιώτισσα που κατήγγειλε εκπομπή του ΣΚΑΙ - «Με γελοιοποίησαν»

Με αφορμή τα σεξιστικά σχόλια που ακούστηκαν από τον Γιώργο Τσέλικα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τατιάνα Σαββίδου: Ξέσπασε η ταξιδιώτισσα που κατήγγειλε εκπομπή του ΣΚΑΙ - «Με γελοιοποίησαν»

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε η Τατιάνα Σαββίδου το μεσημέρι του Σαββάτο, μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

Η νεαρή κοπέλα έγινε viral εξαιτίας ενός ρεπορτάζ του Γιώργου Τσελίκα στην ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, με τον ίδιο, όσο βρισκόταν στον Πειραιά, να την ρωτά με προκλητικό τρόπο για το ταξίδι της, δίνοντας όμως έμφαση στο πράσινο μίνι φόρεμα που φορούσε.

Με αφορμή λοιπόν τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή, η ταξιδιώτισσα δέχτηκε στη συνέχεια πλήθος υβριστικών μηνυμάτων και χυδαίων χαρακτηρισμών.

Έτσι, η ίδια θέλησε να εκφράσει δημόσια τον θυμό της καθώς έγινε αντικείμενο χλευασμού εξαιτίας της εν λόγω εκπομπής.

Το ξέσπασμα της Τατιάνας Σαββίδου

«Με γελοιοποίησαν. Φταίνε όλοι για εμένα. Είχα δίπλα τον πατέρα μου που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πήγα στην Σαντορίνη για να εργαστώ. Με χαρακτήριζαν συνοδό πολυτελείας επειδή φόρεσα ένα μίνι φόρεμα.

Είναι δικαίωμά μου, δεν θα δώσω αναφορά. Δεν ζήτησαν ούτε μία συγγνώμη για αυτό που προκάλεσαν, δεν ήξερα ότι είμαι live εκείνη τη στιγμή. Τα σχόλια είναι χυδαία, το βίντεο είναι παντού υπάρχουν πολλές προβολές. Από την εκπομπή ξεκίνησε όλο αυτό ,νομίζω μπορείτε να το δείτε όλοι. Το αντιλαμβάνεστε».

Οι δηλώσεις της κοπέλας για τους Οικονόμου - Αναστασοπούλου

Η ίδια επίσης αναφέρει ότι όλα αυτά έγιναν επειδή φορούσε ένα κοντό φόρεμα τη στιγμή που πήγαινε στη Σαντορίνη για να εργαστεί στον χώρο της εστίασης: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε όλο αυτό! Επειδή φορούσα ένα κοντό φόρεμα; Ας μας πούνε πού αρχίζει και πού τελειώνει ο ρατσισμός, τι είναι σεξισμός και τι σεξουαλική παρενόχληση! Θα φοράω ό,τι θέλω χωρίς να δώσω αναφορά σε κανέναν.

Βρίσκομαι στη Σαντορίνη για να δουλέψω σε μαγαζιά, εργάζομαι σκληρά και κάνω 12ωρα μεροκάματα, μακριά από το σπίτι μου και σε δύσκολες συνθήκες, όπως κάνουν πολλά κορίτσια και αγόρια στην ηλικία μου. Γιατί να δέχομαι όλη αυτή τη συμπεριφορά, τη στιγμή που το μόνο που θέλω είναι να δουλέψω έντιμα για να βγάλω κάποια χρήματα και να χτίσω τη ζωή μου

Τέλος, η Τατιάνα Σαββίδου αναφέρει ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά όσων την εκθέτουν, καθώς αισθάνεται ότι προσβλήθηκε χυδαία, τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της: «Η μητέρα μου και ο πατέρας μου μπαίνουν στο διαδίκτυο και διαβάζουν όλα αυτά το προσβλητικά σχόλια και στενοχωριούνται πολύ. Είναι μεγάλοι άνθρωποι, με προβλήματα υγείας, και φοβάμαι μην πάθουν τίποτα.

Όλος αυτός ο εξευτελισμός που δέχομαι μπορεί μελλοντικά να μου δημιουργήσει προβλήματα στην επαγγελματική, αλλά και στην προσωπική μου ζωή. Αν δεν σταματήσει η διασπορά ψευδών σχολίων, σκέφτομαι να κινηθώ διαφορετικά».