Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έξαλλη η Καίτη Γαρμπή - «Ντροπή! Δε θα στήριζα ποτέ τέτοιες...»

«Εννοείται πως εγώ και Διονύσης δεν θα είμαστε εκεί»

Έξαλλη η Καίτη Γαρμπή - «Ντροπή! Δε θα στήριζα ποτέ τέτοιες...»
News 13.06.2021 08:36
Από Ελένη Ζουγανέλη

Έξαλλη έγινε η Καίτη Γαρμπή με ένα περιστατικό που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και έσπευσε να πάρει θέση, όπως άλλωστε έχει κάνει και με άλλα θέματα που αφορούν την κοινωνία και όχι μόνο. Όπως για παράδειγμα, η ανάρτηση που είχε κάνει μετά το περιστατικό με τον 22χρονο στην Νέα Σμύρη.

Συγκεκριμένα, από χθες 12/6 κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο, το οποίο δημιουργήθηκε για το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας, και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με πολλούς χρήστες των social media να το έχουν κάνει αναπαραγωγή και να ξεσπούν.

Στο εν λόγω βίντεο - διαφημιστικό σποτ, η γυναίκα παρουσιάζεται ως ένα κομμάτι μιας αναπαραγωγικής διαδικασίας με επιπτώσεις στη «δημοσιονομική» πολιτική μιας χώρας, χωρίς το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης. Την ώρα που προσπαθούμε να πάμε μπροστά, η κίνηση αυτή μας πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω.

Η Καίτη Γαρμπή, η οποία προσκλήθηκε πριν από λίγες ημέρες να συμμετάσχει στο Συνέδριο, μόλις είδε το διαφημιστικό που έφτιαξαν, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως δεν στηρίζει τέτοιου είδους απόψεις.

Η ανάρτηση - ξέσπασμα της Καίτης Γαρμπή

«Πριν από μερικές εβδομάδες που ζητήθηκε από τον γυναικολόγο που με βοήθησε μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης να φέρω στον κόσμο το παιδί μου, να κάνω ένα βίντεο όπου θα απευθύνω πρόσκληση για το συνέδριο γονιμότητας. Επειδή του χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη, δέχτηκα να το κάνω.

Πριν από λίγο όμως, είδα το προωθητικό βίντεο και εξεπλάγην. Εδώ παρουσιάζουν τη γυναίκα σαν ένα κομμάτι της αναπαραγωγικής διαδικασίας χωρίς το δικαίωμα ελεύθερης βούλησης. Ντροπή! Δε θα στήριζα ποτέ τέτοιες προσεγγίσεις και εννοείται πως εγώ και Διονύσης δεν θα είμαστε εκεί», έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή σε insta story της.

Καίτη Γαρμπή 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καίτη Γαρμπή σε Κουτσόπουλο: «MasterChef μου τώρα μου επιβεβαιώσατε πώς έχετε Αυτό Το Κάτι»

Καίτη Γαρμπή: «Για την περίπτωση που βρεθούν κι άλλοι «γονείς» σαν κι αυτούς του 6χρονου Δημήτρη Μοθωναίου»

Share