Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Δεν ισχύει ότι θα βαφτίσω το παιδί του Σωτήρη Κοντιζά»

«Με τον Σωτήρη είμαστε φίλοι αλλά...»

«Δεν ισχύει ότι θα βαφτίσω το παιδί του Σωτήρη Κοντιζά»
News 13.06.2021 11:39
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στην εφημερίδα Real News, παραχώρησε η Δανάη Λουκάκη, όπου μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, αλλά και για την φιλία της με τον αγαπημένο σεφ Σωτήρη Κοντιζά.

Η τηλεοπτική Παγώνα έκανε αποκαλύψεις για την τρίτη σεζόν η οποία μας μεταφέρει στην Ελλάδα της δικτατορίας. Εμείς μάλιστα, δεν γινόταν να μην σας είχαμε spoiler με τα ζευγάρια.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα υπάρξει και Τρίτη σεζόν. Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες μας μεταφέρει στην Ελλάδα της δικτατορίας. Κάποιοι άνθρωποι θα απομακρυνθούν από το χωριό και θα έχουμε άλλες εισόδους. Ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος έκανε την είσοδο του λίγο πριν κλείσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς, θα καθίσει αρκετά στον τρίτο κύκλο, καθώς ο ρόλος του θα είναι πολύ σημαντικός. Συνολικά θα υπάρχει μια προστασία.

Οι άρχοντες του χωριού θα κρατήσουν μία ισορροπία με την χούντα. Η τηλεοπτική Παγώνα σίγουρα θα αντιμετωπίσει επιπλέον θέματα με τα παιδιά, παρόλο που η ιστορία με τη Σοφούλα είχε αίσιο τέλος», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Η απάντηση της Λουκάκη για την βάφτιση του παιδιού του Κοντιζά

Σωτήρης Κοντιζάς Δανάη Λουκάκη

«Με τον Σωτήρη είμαστε φίλοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά δεν ισχύει αυτό. Μάλλον χιούμορ ήταν. Δεν υπάρχει τέτοια εκκρεμότητα», ανέφερε η Δανάη Λουκάκη.

Οι δηλώσεις του Κοντιζά για τον τελικό του MasterChef 5

«Ο λόγος που κάνουμε πέντε δοκιμασίες είναι και ο λόγος που έχουμε καλεσμένους πάνω στους οποίους βασίζεται ολόκληρη η βαθμολογία. Από τους πέντε και μετά, όλα τα παιδιά αξίζουν. Στις τελευταίες θέσεις όλοι είναι ικανοί. Η Μαργαρίτα φέτος είχε αυτό το άγγιγμα, το νιώσαμε σχετικά νωρίς. Ήταν ένα βουνό πάνω στο οποίο έπεσε ο Διονύσης. Παρ’ όλα αυτά τα πήγε πολύ καλά, άντεξε αλλά το 10 στο τέλος είναι δύσκολο» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Masterchef 5: Η αυστηρή παρατήρηση του Σωτήρη Κοντιζά στον Διονύση

Masterchef 5: Ο χορός των κριτών λίγο πριν το live

Share